“Saadet kazanırsa, kaybeden olmayacak”

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Milli Görüş belediyeciliğini ilçeye kazandırabilmek için gece, gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Çalışma temposunu her geçen gün arttıran SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, son olarak sanayi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Çavdarlı, projelerinden ve çözüm yollarından bahsederek esnaflarda destek istedi.
Milli Görüş’ün her zaman üretimden ve sanayiden yana olduğunu ifade eden Hamit Çavdarlı, “Hepinizin bildiği gibi rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız siyasete atıldığında ilk olarak söylediği ve ölene dek ifade ettiği bir sözü var. “Önce ahlak ve maneviyat, sonrasında ise ağır sanayi hamlesi.” Hocamız hep üretimden ve milli sermayeden yana oldu. 70’li yıllarda Türkiye’nin birçok yerine fabrikalar kuruldu. Maalesef bu fabrikaların birçoğu şu anda satıldı. Milli Görüş yaptı, bu hükümet ve diğerleri ise sattı. Bizler hep üretimden yana olduk ve olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın da sorunları var. Bunları da yetkilerimiz ölçüsünde çözmek için elimizden geleni yapacağız. Hangi vatandaşımızın olursa olsun derdi bizim derdimiz olacak. Onların dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle sevineceğiz. Bizler, Milli Görüşçüler olarak makamları, bir hizmet aracı ve insanımızın duasını alabileceğimiz bir vesile olarak görüyoruz. O yüzdendir ki çalışmalarımı hep ibadet aşkıyla çalışıyoruz. Niyetimiz halis. İnanıyoruz ki Rabbimiz bizlere, Karacabey’in güzel insanlarına hizmet edebilmek için o makamları nasip edecektir. İnşallah 30 Mart akşamında Karacabey’imiz Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacak, özlediği ve hak ettiği hizmetleri Milli Görüş belediyeciliğinde alacaktır. Bu seçimde Saadet kazanırsa, kaybeden olmayacak. Çünkü Saadet kazanırsa, herkes kazanacak” dedi.
Esnaftan büyük ilgi gördüklerini belirten Çavdarlı, destek verenlere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.