“Oturan değil, gezen bir belediye başkanı olacağım”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, sabah ezanıyla yollara düşüyor!

Mobil başkan’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, çalışmalarına sabah namazları sonrası kahvaltı buluşmalarıyla başlıyor.
Gazi Mahallesi’nde sabah namazının ardından vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Özkan, daha önceki ‘mobil başkan’ açıklamasına işaret etti. Halkın içinde ve sorunları yerinde tespit yöntemiyle görev yapacağını anlatan Özkan, makamında oturarak değil, halkla iç içe olacağını vurguladı. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Özkan, “Mobil, yani seyyar belediye başkanı olacağım” diye konuştu.
Rutin belediyecilik yerine halkla iç içe görev yapacağını söyleyen Özkan, halkın makamına gelmesini beklemeyeceğini belirterek, “Biz halkımızın ayağına gideceğiz” dedi.
Ali Özkan, “Gezen bir belediye başkanı olmayı hedefliyorum. Büyükşehir yasasıyla zaten köylerle daha fazla haşir neşir olmamız gerekeceğinden, oturan değil gezen bir belediye başkanı olacağım. Sürekli halkla iç içe bir yönetim anlayışını benimseyeceğim. Belediyedeki rutin işleri görevlendireceğimiz arkadaşlarımız yerine getirecek” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.