MHP’li Koçdemir sanat ve spora destek sözü verdi

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Kadir Koçdemir seçim çalışmaları kapsamında Karacabey’deydi. Wushu sporu dalında Türkiye birincisi ve Avrupa 5.cisi olan Seda Adak’ı ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik eden Koçdemir başarılı gençlerin sevdikleri alanda ilerleyebilmek için teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı.
Eğitim alanındaki projeleri ile öne çıkan Dr.Kadir Koçdemir Elazığ ve Eskişehir Valisi iken başlattığı projelerini Bursa’da sürdürmek istediğini söyledi.Özellikle sanatsal ve sportif faaliyetler konusunda ciddi adımlar atılması gerektiğine vurgu yapan Koçdemir sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilkokul çağındaki çocuklara belirli testler yapılcağını ve eğitimlerinin o yönde ilerleyeceğini söyledi.
30 MART HİZMET İÇİN SON DURAĞIMIZ
Karcabey’deki çalışmaları kapsamında seçmenlere 30 Mart’taki seçimlerin önemini anlatan Dr.Kadir Koçdemir ana muhalefetin Bursa kanadını eleştirdi.Chp’nin yerel seçim yarışına Bursa’da girdiği isimlerin daha önceki siyasi çizgilerini de eleştiren Koçdemir “Kardeşi ak partiden 2 Aralık’a kadar il başkanı adaylığı kapsamında destek için çalışan birisi bakıyorsunuz Chp’den aday olmuş. Chp’nin sonunda ki ‘P’ partiden çok proje kelimesinin baş harfini ifade ediyor.Altı ay önce Chp adayları için seçmenlere sorulsa kimlerin aday olacağı konusunda kamuoyu yoklaması yapılsa emin olun birçok ismin adı bile telaffuz edilmezdi.” dedi. Seçmenin doğru seçimi için geriye sadece Milliyetçi Hareket Partisinin kaldığının altını çizen Koçdemir ,”MHP 45 yılı geride bırakmıştır.45 yıllık bir parti olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını birlikte yaşamaktadir.Hakikaten bugün varsayıldığı gibi davranan hakkında yapılan 10 tahminin 8’i hatta 9’u tutan tek partidir.Biz asla başbakanın yaptığı gibi ‘hasmımın hasmı dostumdur’ diyemeyiz.Biz bu millete sevdalıyız biz bu toprağa sevdalıyız bizim hasmımız yok. Biz Ak Parti’nin hasmı yada rakibi değiliz.Biz iyi hizmet için tek çözümüz.” dedi. MHP’nin iktidarına doğru giden bir süreç olduğunu söyleyen Koçdemir MHP’nin 45 yıldan gerekli dersleri aldığını,kadrolarının olgunlaştığını ifade etti.”Artık itidal sabır ve hazırlık devresini tamamladık” diyen Dr.Kadir Koçdemir yürüyüşün son durağının 30 Mart olduğunu belirtti. Koçdemir sözlerini “30 Mart’ta inşalla ayırmadan,kayırmadan,buyurmadan hizmet anlayışının Bursa’ya geleceğini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.