Çavdarlı, Fenerbahçelilerle buluştu

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, meclis üyesi adayları ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte Fenerbahçeliler ile buluştu.
Her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen SP’liler, Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hakan Vapur’a yeni döneminde başarı dileyen Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Derneğinizin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Sizin birlikteliğiniz çevrenize de güven veriyor. Tüm Karacabeyli vatandaşlarımızın olduğu gibi sizlerin de desteklerinize talibiz. Her kesimden vatandaşlarımızı ziyaret ederek dertlerini dinliyoruz. Karacabey’e Milli Görüş belediyeciliğini kazandırmak istiyoruz. Gittiğimiz yerlerde güzel izlenimler ediniyoruz ve seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Halkımızı spora teşvik edeceğiz. Bu konuda çeşitli düşüncelerimiz var. Belediye’yi kazandığımızda spora gereken ilgi ve desteği vereceğiz. İlçemizde, çevre ilçelerde olduğu gibi çarşı, pazarda canlılık olmuyor. İnsanımızın ailesiyle birlikte rahat gezebileceği ortamlar yok. Bu konularda projelerimiz var. Projelerimizi yakında vatandaşlarımızla paylaşacağız. Karacabey’in problemlerini Milli Görüş belediyeciliği ile çözeceğimize söz veriyoruz. Başkanlığımızda sorunların çözümünde, halkımızla birlikte hareket edip Karacabey’i birlikte yöneteceğiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Vapur, seçimlerin herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Karacabey için iyi şeylerin yapılması gerekiyor. Sizleri Refah Partisi döneminden bu yana tanıyoruz. Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği olarak ilçemizi tanıtmaya çalışıyoruz. Belediyeyi kazandığınızda bu konuda isteklerimiz olacak. Seçimlerin Karacabey’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.