Ramazan’da da muhtaç aileler gözetimde

*Karacabey Belediyesi ve Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçe genelinde yardıma muhtaç ailelere erzak desteği sağlanırken, hayırseverlerin katkılarıyla, Ramazan boyunca her akşam 200 aileye iftar yemeği verildiği açıklandı.

Önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’a ziyarette bulunan Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Yalazı, belediye ile birlikte Ramazan ayı için yapılan erzak ve iftar paketleri hakkında bilgi verdi.

Yapılan görüşmede, muhtarlıklar aracılığıyla ilçe genelinde belirlenen evlere yapılan erzak desteğinin yanı sıra; toplanan bağışlarla Ramazan boyunca her akşam 700 kişiye iftar yemeği verilmeye başlandığı belirtildi.
Hayırseverlere Teşekkür
Başkan Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Göreve geldiğimiz günden bu zamana dek, sadece Ramazan değil; diğer aylarda da gerek muhtarlıklar, gerekse de ekiplerimiz vasıtasıyla tespit edilen ailelere, çeşitli desteklerde bulunuyorduk. Yine Ramazan aylarında da dar gelirli vatandaşlarımız için yaptığımız çalışmalara devam etmekteyiz. Ramazan ayı boyunca, her akşam iftar öncesi belirlenen ailelerimize yemek desteğinde bulunuyoruz. Ben bu hayra vesile olan tüm hayırseverlere de buradan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.