Erdem’den üretici kadınlara büyük destek

Karacabey Ziraat Odası, çiftçiye verdiği desteği hız kesmeden sürdürürken, şimdi de üretici kadınlara sunduğu katkıyla takdir topluyor. Köylerin ihtiyacına göre ekipman desteğine devam eden Ziraat Odası, Dağkadı ve Bakırköy’deki üretici kadınlarının makine isteğini de gerçekleştirdi. Bu kapsamda Karacabey Ziraat Odası, Dağkadılı üretici kadınlar için hamur yoğurma makinesi ve Bakırköy’deki üretici kadınlar için de hamur yoğurma makinesi ile salça makinesi hediye etti.
Erhan Erdem başkanlığındaki Karacabey Ziraat Odası yönetiminin, göreve geldikleri süre zarfında çiftçinin yanı sıra üretici kadınlara yönelik de yaptığı hizmetler göz doldurdu.
Şu ana kadar kırsal mahallelere 100’ü aşkın makine ve ekipman dağıtan Ziraat Odası, Türkiye’deki ziraat odaları içinde böyle bir hizmeti gerçekleştiren tek kurum olmanın haklı gururunu yaşıyor. Ziraat Odası bu kapsamda, Dağkadılı üretici kadınlar için hamur yoğurma makinesi ve Bakırköy’deki üretici kadınlar için de hamur yoğurma makinesi ile salça makinesi desteğinde bulundu.
Çiftçiye hizmeti her zaman kutsal bir görev bildiklerini vurgulayan Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Karacabey Ziraat Odası olarak bizler, çiftçilerimizin iş gücünü azaltmak ve onlara daha faydalı olmak amacıyla başlattığımız ekipman desteğimizi sürdürüyoruz. Bun yanında tarıma büyük katkı sağlayan üretici kadınlarımızı da unutmadık. Onlara yönelik de desteklerimiz devam edecek. Ziraat Odası her zaman çiftçinin yanında, çiftçinin hizmetindedir.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.