Ramazan iftarları Kültür Park’ta

Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Yalazı, Ramazan iftarlarının bu yıl da Atatürk Kültür Parkı’nda verileceğini açıkladı.
İftar yemeklerinin hayırsever vatandaşların katkıları ile Ramazan ayı boyunca verileceğini belirten Dernek Başkanı Abdullah Yalazı, “Geçen yılın tecrübesi ile mükemmel bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Az da olsa yaşanan eksiklikleri bu yıl gidermiş bulunuyoruz. Titiz bir araştırma ve teklif süreci sonucunda her şey dahil 7.20 TL’den profesyonel bir yemek firması ile anlaştık. Gıda mühendisleri kontrolünde hazırlanan, gramajları ve malzeme miktarları tarafımızdan belirlenen son derece kaliteli yemeklerin yine aynı firmanın profesyonel ekipleri tarafından sağlıklı ekipmanlarla dağıtımı gerçekleştirilecek” dedi.
Dayanışma ve yardımlaşmanın dinimizin emri olduğunu belirten Dernek Başkanı Abdullah Yalazı, tüm yardımseverleri Vakıfbank Karacabey şubesinde açtıkları 445002479125 no’lu İftar Hesabına ve Buski Karacabey Tahsilat Şubesi üzerindeki Dernek Binası’na az-çok ayrımı yapmadan yardıma beklediklerini duyurdu. Abdullah Yalazı, “Yardımlaşma toplum halinde yaşamanın sonucudur. Cenâb-ı Hakk, ‘İyilikte ve kötülükten sakınmakta birbirinizle yardımlaşın, günah ve düşmanlıkta yardımlaşmayın’ buyuruyor. Zekât vermenin, güzel söz söylemenin ve daha pek çok şeyde yardımlaşmanın sınırının sonsuz olduğunu anlarız. Bu güzel değerlerimizden hareketle tüm hayırseverleri iftar hesabımıza bağış yapmaya ve tüm vatandaşlarımızla birlikte iftarlarımızı paylaşmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.