“Ramazan dolu dolu geçecek”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede dolu dolu bir Ramazan Ayı yaşanacağını söyledi. Ramazan geleneklerini yaşatmak için Atatürk Kültür Parkı’nda çeşitli programlar düzenleneceği duyuran Ali Özkan, “11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifimizi bir kez daha değerli hemşerilerimizle karşılıyoruz. Merhamete, iyiliğe ve umuda vesile bu mübarek ay, tüm Müslüman âlemine kutlu ve hayırlı olsun” dedi.
Bu yıl da dolu dolu bir Ramazan ayı yaşanılacağını dile getiren Başkan Ali Özkan, “İlçe halkımıza eski zamanlardaki Ramazan geleneklerini yaşatmak için çabalayacağız. Her akşam Atatürk Kültür Parkı’nda bin 200 kişilik iftar soframızda ihtiyaç sahibi ailelerimizi ağırlayacağız. 200 kişilik iftar yemeğini de maddi durumu iyi olmayan hasta ve yaşlı ailelilerin evlerine götüreceğiz. Tüm bunları Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.
İftarların ardından Atatürk Kültür Parkı’nda Ramazan’ın ruhuna yakışır aktiviteler yapacağını kaydeden Başkan Ali Özkan, tüm ilçe halkını etkinliklere davetli olduğunu duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.