Rakip Kocaelispor; Hedef 3 puan

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek.
Mavi siyahlılar, M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 15.00′da başlayacak maçta Kocaelispor’u mağlup edip, evinde rakiplerine geçit vermeden yoluna devam etmeyi hedefliyor. Kendi sahasında Kocaelispor’u konuk edecek olan Birlikspor’un karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı kaydedildi.
Şu ana kadar evinde oynadığı üç maçta Cizrespor’u 4-1, Van Büyükşehir Belediyespor’u 5-0 ve Kütahyaspor’u da 4-1′lik farklı skorlarla geçmeyi başaran mavi siyahlılar, 6 maçta topladığı 10 puanla ligde 8. sırada bulunuyor.
Grubun iddialı ekiplerinden konuk Kocaelispor ise oynadığı 7 maçta 11 puan topladı ve şu an ligde 4. sırada yer alıyor. Deplasman karnesi iyi olmayan Kocaelispor, dışarı oynadığı 3 maçta 2 yenilgi bir galibiyet aldı. Kocaelispor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan temsilcimiz Birlikspor, üst sıralardan kopmak istemiyor.
3. Lig’de kalıcı olmayı hedeflediklerini vurgulayan Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, sezona iyi başladıklarını ve Pazar günü konuk edecekleri Kocaelispor maçını da kazanmak için sahada olacaklarını kaydetti. Karacabey halkını bir kez daha Birlikspor’a sahip çıkmaya çağıran Koçak, “Karacabey Birlikspor, muhteşem bir taraftarı önünde bu maçı da kazanacak. Yönetim olarak tüm taraftarlarımız ve halkımızla bütünleşmek, bir olmak istiyoruz. Deplasmanlarda şu ana kadar iyi sonuçlar alamasak da, evimizde daha iyi oynuyoruz. Halkımızı iyi günde de kötü günde de yanımızda görmek istiyoruz. Tek isteğimiz taraftarlarımızın Birlikspor’u her zaman desteklemesidir. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu hiçbir zaman unutmayalım.” dedi.
Birlikspor’a maddi manevi destek için ilçe dinamiklerini de yanlarında görmek istediklerini belirten Koçak, “Hedeflerimizi gerçekleştirebilmemiz için maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. ‘Haydi Karacabey Birlik olmaya’ diyoruz. ‘Birlikte hep beraber’ olursak tüm güçlüklerin üstesinden geliriz. Tüm Karacabey halkını Pazar günü saat 15.00’te M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda konuk edeceğimiz Kocaelispor maçına davet ediyoruz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.