Rafet Öktem’den Bursaspor’a örnek bağış

Karacabey’in tanınmış iş adamlarından Öktemler Kuyumculuğun sahibi Rafet Öktem, Bursaspor’un mali yapısına katkı sağlamak amacıyla 50.000 TL’lik maddi destek bağışladı.
Rafet Öktem’e, örnek davranışından dolayı Karacabey Bursasporlular Derneği ve yönetimi ziyaret de bulundu.
Karacabey Bursasporlular Derneği Başkanı Vahap Aka, ikinci başkan Üzeyir Yarışlı, Divan Başkanı Ali Kurtuluş, Karacabey BUSKİ Şube Müdürü Hakan Kaya’nın katıldığı ziyaret de Bursaspor’a gönül veren ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rafet Öktem’e Hamza Hoca’nın ve tüm futbolcuların imzalarının bulunduğu forma ve Karacabey 1963 atkısı hediye edildi.
Başkan Vahap Aka, “Bursaspor’un mali yapısına katkı sağlamak amacıyla 50.000 TL’lik maddi desteği bağışlayarak, Bursaspor’a verdiği destekten dolayı Rafet Öktem’e teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı davranışından, Karacabeyli olarak gurur duyduk ve diğer iş adamlarına örnek olmasını temenni ediyoruz. Bursaspor, Bursa’nın en büyük ve tek değeridir. Bu değere verilen her türlü destek spora verilmiştir. Bursa’da yaşayarak, Bursa’da kazanan, şehrin tek marka değerinde olan Bursaspor’a destek veren 7’den 70’e herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Bursaspora yeni store tırı alındığını da duyuran Başkan Aka, “Yeni tırımız, ilçeler arasında ilk olarak Karacabey’e ziyaret edecektir. Daha önceki yıllarda siz değerli Bursasporluların katkılarıyla ilçeler arasında iki kez en yüksek ciroyla Karacabey 1. olmuştur. Yeni store tırımız ilçemize geldiğinde umuyoruz, bu tekrarlanacaktır.
Bursaspor yönetimine olan güvenin, yeni yönetimle birlikte arttığına vurgu yapan Aka, “Yeni dönemde loca satışları, kulübe destek ve bağışların artmış olması memnuniyet vericidir. Hamza Hoca’yla taraftar arasında uyum yakalanmıştır. Yeni yönetimle de bu uyumun devam etmesini temenni ediyoruz. Bursaspor’dan rant sağlayan değil, Bursaspor’a maddi-manevi değer katacak ve dik duruş sergileyecek Ali Ay Başkan seçilmiştir. Bursaspor’un yeni başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Rafet Öktem’den Başkan Ali Ay’a ziyaret
Spora verdiği değerle dikkatleri çeken Rafet Öktem, Özlüce Tesisleri’ne gelerek Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Rafet Öktem gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Bursaspor’un mali yapısına katkı sağlamak amacıyla 50.000 TL’lik maddi desteği bağışladı.
Öktem yaptığı açıklamada “Yapmış olduğum bağışın başlangıç olmasını ve bunun artarak devam etmesini diliyorum. Karacabey’de ve Bursa’da yer alan tüm esnaflardan, işadamları ve sanayicilerden ricam Bursaspor’a ellerinden geldiği oranda destek olmaları. İnşallah Bursaspor’umuz arzu ettiğimiz başarıları en kısa sürede yakalar” dedi.
Başkan Ali Ay, Karacabeyli kuyumcu Rafet Öktem’in böylesine duyarlı bir şekilde hareket etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.
Başkan Ali Ay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Değerli sanayicilerimiz ve iş erbabı arkadaşlarımız, Karacabey’den Rafet Öktem kardeşimiz eksik olmasınlar, Bursalı sanayici ve iş adamlarına esnaflara bir örnek teşkil etmesi amacıyla geldi ve Bursaspor’umuzun bu zor gününde 50,000 TL bağış yaparak yardımda bulunmaya çalışıyor. Kendisine Bursaspor Başkanı ve yönetimi olarak çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Allah, böyle insanları başımızdan eksik etmesin ve bunun örnek olmasını ve bu bağışların, loca ve kombine alımlarının çoğalmasını bütün taraftarlarımızdan rica ediyorum. Şu anda çok güzel bir sinerji var. İnşallah bu iş çığ gibi büyüyecek ve Bursaspor’umuz da bu zor günlerden kurtulacak. Rafet Öktem’e tekrar çok teşekkür ediyorum”
Öktem’den, Karacabeyspora’da tam destek
Spora yapmış olduğu katkılarıyla tanınan Karacabeyli Kuyumcu Rafet Öktem, Karacabeysporluların transfer isteklerini de geri çevirmedi. Öktem, Nilüferspor’dan transfer olan Osman Demir isimli oyuncunun Karacabeyspor’a kazandırılmasında her türlü desteği sundu. Transfer olan oyuncunun bonservis masraflarını karşılayarak bir örnek davranışa daha imzasını attı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.