‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ açılış için gün sayıyor

Modern ve çağdaş belediyecilik hamlelerini kararlılıkla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçedeki engelsiz yüreklerin sosyal ve kültürel açıdan çok daha fazla imkâna kavuşacağı, ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yakın bir zamanda hizmete açmaya hazırlanıyor.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde incelerken, ‘Engelliler için Engelsiz Karacabey’ hedefleri doğrultusunda, ardı ardına gerçekleştirdikleri projelerin kararlılıkla sürdürüleceği müjdesini verdi.
Önemli bir ihtiyacı karşılayacak
Karacabey’deki engelli kardeşlerimizin, sosyal ve kültürel hayatın başarılı birer bireyi olmaları için belediyenin tüm imkânları ile seferber olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğuna vurgu yaparak; “Tüm engelli kardeşlerimizi Karacabey Belediyesi olarak büyük bir içtenlikle kucaklıyoruz. Onları tüm sosyal faaliyetlerin ve iş hayatının içinde görmekten büyük gurur duyuyoruz. İnşaat çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz bu ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’, onların ihtiyaçlarının önemli bir kısmını gidermiş olacak” dedi.
‘Engelsiz Karacabey’ yolunda kararlı adımlarımız devam edecek
Engelli vatandaşlarımızın kendilerine yeterli imkânlar sunulduğunda ve sorunları çözüldüğünde neler yapabileceklerini, her zaman için toplumun tüm kesimlerine kanıtladığına vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Engelli vatandaşlarımız için de arzulanan çağdaş kent ortamını mutlaka yaratacağız. ‘Engelliler için Engelsiz bir Karacabey’ hedefi doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.