QNB Finansbank çiftçinin yüzünü güldürüyor

Karacabey Ziraat Odası ile QNB Finansbank arasında imzalanan protokol ile Karacabeyli çiftçilere yönelik uygun ve avantajlı kredi imkanı sağlandı.
Karacabey Ziraat Odası’nda, Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem ile bir araya gelen QNB Finansbank Karacabey Şube Müdürü Emre Sargın, Tarım Bankacılığı Bursa Bölge Yönetmeni Zeynur Kabzimal ve Tarım Bankacılığı Karacabey Portföy Yönetmeni İbrahim Seçer, Karacabey’de tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren çiftçilere yönelik uygun ve avantajlı kredi imkanı sağlayan protokolü imzaladılar.
Konu hakkında gazetecilere açıklamada bulunan QNB Finansbank Tarım Bankacılığı Bursa Bölge Yönetmeni Zeynur Kabzimal, Ziraat Odası üyesi çiftçilerin 50 bin liraya kadar bu kredi fırsatından yararlanabileceklerini söyledi.
QNB Finansbank olarak Tarım Bankacılığı hizmetinde de bulunduklarını söyleyen Zeynur Kabzimal, “Yaptığımız protokol çerçevesinde Ziraat Odası üyelerine yönelik 50 bin liraya kadar kredi fırsatı sunuyoruz. Düşük faizli kullandıracağımız kredilerimizde işletme kredisi için 3 yıl, yatırım kredisi için ise 10 yıla kadar taksit imkanımız var.
Çiftçilerimizin tek yapması gereken, ÇKS, Çiftçilik Belgesi ve kimliğiyle birlikte Karacabey şubemize gelmeleridir. Hayvancılıkla uğraşanlarında hayvan varlık listesini getirmesi gerekmektedir. Bu istenilen evraklarla birlikte şubemize gelen çiftçilerimize uygun ve avantajlı koşullarda kredi veriyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründeki tüm işletmelerimizi QNB Finansbank’a bekliyoruz” dedi.
Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem de, çiftçilere yönelik uygun ve avantajlı kredi imkanı sunan QNB Finansbank yöneticilerine teşekkür ederek, atılan imzaların hayırlı olmasını diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.