KTSO’da Güncü yeniden başkan

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda 7 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından, geçtiğimiz Cumartesi günü de Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Genel Kurul Delegesi ve Disiplin Kurulu Üyeleri’nin seçimleri yapıldı.
İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde Naci Güncü yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi. KTSO yönetiminde ise; Gökhan Tüydeş, Sezgin Parlaklar, Vahap Aka ve Adnan Sinemce yer aldı.
Karacabey TSO’nın yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Naci Güncü, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, “7 Nisan Cumartesi günü üyelerimizin yoğun katılımıyla bir seçim gerçekleştirdik. Seçimlere katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde istemeyerek de olsa gönlünü kırdıklarımız olduysa onlardan da özür diliyorum. Odamız Başkanlığı’na aday olan Sayın Muammer Üstündağ’ı da tebrik ediyorum. KTSO için bundan sonrası önemli. Seçimleri hayırlısı ile bitirdik ve 19 kişilik Meclis ve 5 kişilik Yönetim Kurulu’muz oluştu. Bizim sloganımız “El Ele Geleceğe” ve bu slogan doğrultusundan tüm arkadaşlarımızla elimizi taşın altına koyarak KTSO’nun kurumsal kimliğine yakışan çalışmalara devam edeceğiz. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve ilçemiz ekonomisini daha üst seviyelere çıkarmak için gayretle hep birlikte çalışacağız. Öncelikli projelerimiz arasında olan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi projemizi kısa zamanda tamlayacağız. Seçimlerimize katılan, desteklerini gösteren, tebrik eden herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.