Protokol kokteylde buluştu

Karacabey’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen kokteyl ve Fener Alayı ile sona erdi. Taha Düğün Salonu’nda Sütaş organizasyonluğunda düzenlenen görkemli kokteyl, Karacabey’ protokolünü bir araya getirdi. Kaymakam Dursun Balaban ile eşi Gülcan Balaban, konukları kapıda karşılarken, şehit aileleri de gecede yer aldı.
            Dostane ve güzel bir atmosferde gerçekleşen kokteylde konuşan Kaymakam Dursun Balaban, programa katılan tüm konuklara teşekkür etti.
Balaban, Cumhuriyeti hep birlikte yücelterek, geleceğe taşımaları gerektiğinin altını çizdi. Daha sonra getirilen Cumhuriyet Pastası’nı Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil, Belediye Başkanı Ergün Koç ile Başsavcı Ömer Karişit birlikte kesti. Coşkunun doruğa tırmandığı gecede konuklar, ellerinde Türk bayrakları ile bayramı sevinçle kutladı.
            Programın ilerleyen bölümlerinde “Fener Alayı”na katılan öğrenciler de kokteyle katıldı. 2 saat süren programın ardından Atatürk Kültür Parkı’ndan Cumhuriyet Alanı’na kadar yüründü. Kaymakam Dursun Balaban’ın yanı sıra, kokteyle katılan herkes Fener Alayı’na katıldı. Cumhuriyet Alanı’na gelindiğinde ise düzenlenen havai fişek gösterileriyle bayram coşkusu sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.