Karacabey Kaymakamlığı evine döndü

Harmancık Kaymakamlığı’na penaltılarla boyun eğerek, turnuvaya veda ettiler:
Karacabey Kaymakamlığı, Bursa Valiliği İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası”ndaki ilk maçında Harmancık Kaymakamlığı’na penaltılarla boyun eğerek, organizasyona veda etti.
            Maça istediği gibi başlayamayan Karacabey Kaymakamlığı, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde oyunda dengeyi kurdu ve Barış ile Mehmet’in golleriyle skoru 2-2’ye taşıdı.
            Daha sonra karşılıklı atakların yaşandığı mücadelenin normal süresinde taraflar eşitliği bozamadı. Gerçekleşen penaltı atışları sonrası rakibine 6-5 yenilen Karacabey Kaymakamlığı turnuvaya veda ederek, evine döndü.
            27 Ekim’de başlayan Cumhuriyet Kupası’na 24 takım katıldı. 10 Kasım’a kadar sürecek olan turnuva maçları Merinos, Arabayatağı ve Fidyekızık Sahaları’nda oynanacak.
            Turnuvanın A Grubu’nda; Valilik Makamı, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Orhangazi Kaymakamlığı, Uludağ Üniversitesi, Mudanya Kaymakamlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü, Harmancık Kaymakamlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Gemlik Kaymakamlığı ile DSİ 1. Bölge Müdürlüğü yer alıyor.
            Karacabey Kaymakamlığı’nın da bulunduğu B Grubu’nda ise; Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Kaymakamlığı, İl Müftülüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Yıldırım Belediyesi, Keles Kaymakamlığı ve Nilüfer Kaymakamlığı mücadele ediyor.
            Faal futbolcunun yer alamayacağı organizasyon eleme usulü yapılıyor. Karacabey Kaymakamlığı, Cuma günü Harmancık Kaymakamlığı’na yenildiği için turnuvaya erken veda etti. İddialı bir takım kurdukları ancak şansız bir şekilde elendiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, “Basit hatalar, bize pahalıya patladı. İlk maçta elendiğimiz için üzgünüz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.