PKK’ya lanet yağdı!

Karacabey’de binlerce vatandaş, hain saldırılara duyarsız kalmadı:
Karacabey, Hakkari ve Bitlis’teki hain PKK saldırılarına lanet yağdırdı. Ellerinde Türk bayrakları ile önceki gün Cumhuriyet Alanı’nı dolduran Karacabeyliler, terör örgütü aleyhine attığı sloganlarla tepkisini gösterdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği önderliğinde ve ilçedeki sivil toplum örgütlerinin de katkılarıyla geçtiğimiz Cumartesi günü “Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenlendi.
Balık Hali önünde toplanan binlerce Karacabeyli, ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.
Yeri göğü inleten Karacabeyliler, “Kahrolsun PKK”, “Mecliste PKK istemiyoruz”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türküm diyene” şeklindeki sloganlarla tepkisini dile getirdi.
Cumhuriyet Alanı’nda şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra okunan şiirlerle milli duygular alevlendi.
Ülkedeki milli birlik ve beraberliğe dikkat çeken ve hiçbir şekilde vatanının bölünemeyeceği mesajı veren Karacabeyliler, anlamlı tepkileriyle duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu. Miting, olaysız bir şekilde sona erdi.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.