‘PKK terör örgütüdür‏’

Seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, “PKK’nın terör örgütü olup olmadığı sorgulanır hâle geldi” dedi.
Seçmenle köy kahvelerine toplantılar düzenleyen MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, 13 yıllık AKP iktidarının geldiği bugünkü kaos ortamında ekonomik, sosyal sorunların tavan yaptığını; ancak AKP’nin bunun sorumluluğunu üzerine almak yerine Milliyeti Hareket Partisini suçlayarak gerçekleri saptırdığını söyledi.
Topçu, AKP’nin terör örgütlerini savunmayı yasaklayan yasaları ortadan kaldırdığını söyleyerek “DGM’lerin kaldırılması, PKK’nın Milli Güvenlik Siyaset Belgesinden terörist örgütler listesinden kaldırılması ve nihayet AKP Milletvekillerinin televizyon ekranlarından ‘PKK terör örgütü değildir.’ diyecek noktaya gelmiş olmaları göstermektedir ki terörün azmasına sebep olan Adalet ve Kalkınma Partisidir.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında köylülerin Büyükşehir Yasası ile ellerinden alınan tüm mallarının iade edileceğini söyleyen MHP Milletvekili “MHP iktidarında köylerimizi huzura kavuşturacak pek çok hamlelerimiz var ancak bunları burada sıralamayı ar sayarım çünkü ülkemiz bölünme tehdidi altındadır. Ülke bölünürse, savaş olursa ne tarla kalır ne hayvan. O yüzden önce ülkemizi düşünmek zorundayız.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.