Keribar, Karacabey ve Longoz’u fotoğrafladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen FOTOFEST kapsamında yerli ve yabancı pek çok profesyonel fotoğrafçı Bursa’da buluştu. Etkinlikler kapsamında Bursa’nın çeşitli yerlerinden profesyoneller tarafından çekilen fotoğraflardan Karacabey Longozu’da nasibini aldı. Karacabey Belediyesi ev sahipliğinde ünlü Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Karacabey Longozunu farklı bakış açısıyla fotoğraflayarak Bursa Büyükşehir arşivlerine zengin fotoğraflar kaydetti.
5. Bursa Fotofest kapsamında Bursa’ya gelen ünlü fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar asistanı ile birlikte önceki gün Karacabey’e gelerek çeşitli fotoğraf çalışmaları gerçekleştirdi. Keribar’ın ilçedeki ilk durağı ise Belediye Başkanı Ali Özkan oldu. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Özkan fotoğrafçılık hakkında Keribar’dan çeşitli bilgiler alırken kendiside Karacabey’in fotoğraflanmaya değer yerleri hakkında önerilerde bulundu.
Ziyaretin ardından Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar Kümbetli Camii ve Ulucamii’nde gerçekleştirdiği çekimlerin ardından ilçenin parlayan yıldızı Karacabey Longozu’nu ziyaret etti. Belediye Basın Sorumlusu Alper Tüydeş’in rehberliğinde gerçekleşen longoz turundan çok etkilendiğini ifade eden Keribar ‘Burası gerçekten bakir kalmış ve çok farklı bir coğrafya. Daha önce İğneada Longozlarında da çekimler yapmıştım. Ancak burası daha farklı ve subasar özelliğini taşıyan orman yapısı daha fazla’ ifadelerine yer verdi.
Keribar ve asistanı birlikte gerçekleştirdiği çekimlerin ardından ilçeden ayrılırken çektiği fotoğraflar ise kısa bir süre sonra Büyükşehir tarafından sergileneceği kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.