PESSSSS KARDEŞİM PESSSS!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Geçtiğimiz hafta Yerel Basının tümünde Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Tarım Bakanı Ekrem Pakdemirli’ye (nam-diğer kepek ekin diyen Bakanımız) teşekkür etti.

Ne için biliyor musunuz?

TÜRKİYE CUMHURIYETİ’NİN SOĞAN SATMASINA verdiği izin için…

Edep Ya Hu!

Bir ülkenin bir milletvekili dış satış için Bakana teşekkür ediyor, birde bunu basına poz vererek yapıyor…

Edep Ya Hu!

Ancaaaak bir de bunun ikinci bölümü var. AZZ SONRAAA.

Hani bir ölümüz olduğunda “yedisi çıkmadı daha” ile başlayan bir acı söylemimiz vardır.

Derken, bir uyandık.

Aaaa….Tarım Bakanlığı SOĞAN ve KARPUZA DIŞ ALIM izni vermiş!

Haydaaaa, Atilla Mayda! (Allah rahmetini bol eylesin)

Rastlantıya bakın ki, Karacabey -Adana-Ödemiş hasada girerken!

Neden?

Verebilecek yanıtları var mı?

Geçen yılda izin verdiler. Türk Halkı, ucuz diye AVM’lerin, böyyük MARKETLERİN kucağına oturtuldu. İçi çürümüş, kararmış soğanları yedirmeye kalktılar. İlk iki katı dışında içi aynı Akp gibi çürümüş, kararmış! Ne oldu? 90 kuruşa soğan yiyecektik. Kilosu 4 liraya geldi.

Karpuz mayıs ayı için çoooook gerekli bir meyve. Tarım Bakanımız, sağolsunlar Kg’ı 20 ila 50 TL arası karpuz yiyebilelim diye gecesini gündüzüne katmış, çareyi bulmuş. Tek bildikleri yolu bulmuş, onda da ihraç edelim! Hamdolsun! Derdimiz bitti.

Malum fıkradır. Öncede yazdım.

Kilise papazı her sabah çanın dibinde boş bir şişe ve bir avuç …  buluyormuş. Canına tak etmiş. Çalıların arasına gizlenmiş. Gecenin ilerleyen saatlerinde ayyaş gelmiş. Pantolonunu indirmiş, şarap şişesinden son yudumları alırken hacetini görmeye başlamış. Papaz olduğu yerden çıkmış. Enselemiş ayyaşı ve demiş ki…

– Ulan müslümansın deseeem şarap içmezsin, hıristiyansın deseeem kilise çanının dibine etmezsin, sen olsan olsan Kayserilisin. ..

İhracata izin verdin diye alkış yapsam bir ülkenin Bakanı izin vermez, uygun koşulları sunar.

Hasat yaklaşırken dış alıma izin verdi diye rantiyeci değilim, Akp içinde bir zümre gibi nemalanmayacağıma göre alkışta yapamam.

Bu çarpık Hükümet etmeye ne denir? Ad koyamıyorum. Artık sözcükler yetersiz!

Şimdiye dek Ak Parti seçmenine tek çağrım oldu. Milli Hükümet için partinize baskı yapın, oy verirken söylediklerini ölçüp tartın. Diğer partilere oy verenlere de aynı şeyleri söyledim,yazdım.

Şimdi Ak Partiye oy veren Köylü, Çiftçi, Hayvancılık yapana soruyorum. Bu Gayri Milli Yönetim ve Tarıma, Çiftçiye, Köylüye, Hayvancılık yapana ihanet eden Ak Parti anlayışına bundan sonrada oy verebilecek misiniz?

Artık tüm Türk Ulusunun, Akp-Chp-İyiP-Saadet gibi Natocu, Kapitalizmin kuyruğu, Emperyalizmin piyonu partilere oy vermek yerine;

Türkiye Cumhuriyeti’nin içini boşaltacak ve boşaltan bu partiler yerine (yeni çıkmış Abd ve İngiltere buyrukçu olanlarda dahil) Milli Demokratik Devrimi tamamlayacak, Üreticiyi ve Tarımı BAŞ TACI edecek bir siyasi parti tarafından YÖNETİLMEYE HAKKI VARDIR.

Yok eğer bunu kabul etmeyiz diyorsanız, o zaman bu 4 partinin de azınlık miktarda kalacağı, Milli Demokratik Devrimi tamamlayacak, Üreticiyi BAŞ TACI edecek siyasi görüş ile MİLLİ HÜKÜMETİ kurmasını sağlayacak kadar az oy veriniz.

40 YILLIK ÜRETİM VE TARIMA İHANET EDENLERİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YÖNETMEYE HAKKI YOKTUR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.