PES ARTIK PES !

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Ermeni Soykırımı yalanını, Türk Tarih Kurumu gibi resmi kurumlar ve diplomatlarımızın gayretleri ile ” çözüldüğünü iddia etti !
PES ARTIK !
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde mücadeleyi engellemeye çalışan Akp’nin ta kendisidir!
İktidarında olduğu ülkeye ve halkına “soykırım yalanı” ile saldırılırken bakınız Akp nasıl destek verdi.
– Akp hükümetleri ve yetkilileri; soykırım yalanı karşısında önce “sorunu tarihçilere bırakalım ” demiş, Türkiye için mücadeleden kaçınmıştır.
– 2005’te Akp, AB Müzakere Çerçeve Belgesini imzalamış ve bu belgeyle Ermeni Soykırım iddialarını kabul etmiştir.
– Talat Paşa Komitesi, Mart 2006’da Berlin’de büyük bir yürüyüş gerçekleştirmiş. Binlerce Türk Alman başkentinin sokaklarına dökülürken bizzat R.Tayyip Erdoğan, ülkemizin Berlin Büyükelçisi Mehmet Ali İrtemçelik’i arayıp “Doğu Perinçek ‘in arkasından yürümeyeceksiniz” talimatını vermiş. Elçiliğin iç duvarlarına, elçiliğin çalışanlarının mitinge katılmasını yasaklayan talimatlar asılmıştır.
– R.Tayyip Erdoğan, dönemin Akp milletvekilleri Mehmet Dülger ve Vahit Erdem’e Talat Paşa Komitesinden çekilme talimatı vermiştir.
– 21 Mart 2008’de “Irkçılık değil dostluk ” paneline katılacak; Doğu Perinçek, Komite Sekreteri Ferit İlsever, İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroglu “Ergenekon Kumpasıyla ” tutsak edilmiş. Talat Paşa Komitesinin faaliyetleri Ergenekon iddianamesinde suçlama olarak konulmuş. R. Tayyip Erdoğan kendisini “davanın savcısı ” ilan etmişti.
– Akp’li Adalet Bakanı rahmetli Rauf Denktaş ve Komite Sekreteri Ferit İlsever’i kamuoyunda “Cia ajanı olarak teşhir etmekle” tehdit etmişti.
– 2015’de Yunanistan’ın soykırımı tanıyan kararını protesto etmek için Atina’ya giden Talat Paşa Komitesini Yunan makamlarına Akp ihbar etmiş, Yunanistan ‘a girişini engellemişti.
– Talat Paşa Komitesi Isviçre ‘nin meydanlarında, Lozan’da, Berlin’de yalanı destekleyen yasakları çiğneyip, binlerce Türk Avrupa’yı inletirken Akp ve Abdullah Gül, Ermeni açılımları peşindeydi.
– Doğu Perinçek, İsviçre’nin yasadışı kararını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine taşırken Akp, Amerikan lobi kuruluşlarından (çoğu Yahudi ) medet umarak mahkeme kararının Türkiye lehine çıkmamasını istemiştir.
– 2006 yılı, Eylül ayında Avrupa Parlamentosu, Akp’ye “Talat Paşa Komitesini etkisiz hale getirin” talimatını vermiştir.
KENDİ ÜLKESİNE, KENDİ ULUSUNA BUNLARI YAPAN AKP, BUGÜN BİLE BU İÇERİKSİZ AÇIKLAMAYLA BU SÜRECİ BALTALIYOR !
PES ARTIK PES !
. . . . . . . . . . .
Ermeni Soykırım Yalanının birde Amerikan soslu Milliyetçi Mhp’si var! Bugün Akp’nin 82. İl Örgütü olan Mhp bakın, “Türkiye “, “Türk “, “Türklük” aleyhine neler yapmış?
– Türk Ulusuna emperyalist soykırım yalanı etiketi yapıştırılmaya çalışılırken kendisine bağlı Türkiye Tanıtım Fonundan yalanı yerle bir eden belgelere ulaşmak için maddi destek istenen Mr. Devlet Bahçeli bu talebi reddetmiştir.
– Aynı Akp gibi milletvekillerini Talat Paşa Komitesine destek vermemesi için Mr. Devlet Bahçeli tehdit etmiştir.
– Aynı Mhp, Akp ile elele vererek okullarda Andımızın okunmasını yasaklatmıştır.
PES ARTIK PES !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.