Bakırköy Köyler Ligi’nin fikstürü belli oldu

Karacabey Bakırköy Köyler Ligi Futbol Turnuvası’nın fikstürü açıklandı. 13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayacak turnuvanın açılış maçında Gönü ile Paşalar karşı karşıya gelecek.
Bakırköy Gençlik ve Spor Kulübü’nün köyler arasında dostluk ve dayanışmanın pekişmesi amacıyla 5.’sini düzenlediği futbol turnuvası bu hafta sonu başlıyor. Turnuvanın açılış maçı Cumartesi günü saat 11.00’de Gönü ile Paşalar arasında oynanacak. Günün ikinci karşılaşma-sında Çördük ile Akçakoyun karşı karşıya gelecek. Ardından Harmanlı ile Ormankadı kozlarını paylaşacak. Pazar günü karşılaşmaları ise Yamanlı- Kumkadı (11.00), Bakırköy-Doğla (13.00) ve Kayapa-Güllüce (15.00) arasında oynanacak.
Hafta sonu oynanacak karşılaşmalara tüm sporseverleri davet eden Tertip Komitesi Başkanı Ersoy Yalım ile Spor Kulübü Başkanı Mustafa Şahin, köyler arasındaki dostluk ve dayanışmanın pekişmesini, kardeşlik duygularının artmasını ve centilmence spor yaptırmak istediklerini vurguladı.
Karacabey’in yanı sıra Mustafakemalpaşa takımlarının da katılım sağladığı turnuvanın A Grubu’nda Durumtay, Gönü, Doğla, Bakırköy, Paşalar, B Grubu’nda Çördük, Yamanlı, Akçakoyun, Kumkadı, Yeşilova(A), C Grubu’nda ise Harmanlı, Güllüce, Ormankadı, Kayapa, Yeşilova(B) yer alıyor.
Bakırköy Futbol Sahası’nda oynanacak karşılaşmalar Bursa Genç Futbol Hakemleri Kurul Başkanı Erdinç Derya ve ekibi tarafından yönetilecek. Turnuvada, köy kütüğüne kayıtlı ya da en az 6 aylık ikamet belgesi bulunan oyuncular forma giyebilecek. Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar ile üçüncü sırada yer alan en iyi iki takım bir üst tura çıkabilecek. Grup üçüncüleri arasında puan eşitliği olması durumunda önce averaja, aynı grupta ise birbirleri arasında oynadıkları maç skoruna, yine eşitlik olması halinde ise sarı ve kırmızı kart durumu belirleyici olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.