Pazarcı esnafı öfke kusuyor

Karacabey Yeni Pazar Yeri’ndeki eksiklerin giderilmesi için verilen sözlerin üzerinden 7 ay geçmesine karşın hiçbir gelişme olmaması pazarcı esnafının tepkisini çekmeye başladı.
Pazar Yeri’ndeki “Uzay çatının” defolarının küçük bir yağışla birlikte ortaya çıkması, esnafı mağdur etti. Modern pazar yeri olarak lanse edilen projenin tamamlanmasıyla birlikte yeni yerlerine geçen pazarcılar, yağıştan ve soğuktan etkilenmemek için çadır kurarak korunmaya başladı. Pazar Yeri’nin eksiklerin giderilmesi için esnafın Belediye ve Kaymakamlığa defalarca müracat etmelerine karşın sıkıntıları giderecek bir adım atılmaması bardağı taşırdı.
Salı günkü yağışlardan bir hayli etkilenen pazarcı esnafı, ürünlerini koruyabilmek için çatıya yine branda gerdi. Yağış nedeniyle birçok ürünün ıslandığı defolu Pazar Yeri’nde, esnafı bir kez daha verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi. 
Belediye Fen İşleri’nin 7 ay önce çatıdaki boşlukların kapatılacağı yönünde kendilerine söz verdiğini ancak bu güne kadar hiçbir çalışma yapılmadığını söyleyen pazarcı esnafı, “Aldatıldığımız ilk yağmurda bir kez daha görüldü. Modern diye övündükleri Pazar Yeri’nin dışında tezgah açtırsalar daha iyi” diye yakındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.