Karacabey’in başarısı önemlidir!

Demokrat Parti Karacabey ilçe yöneticileri tarafından partiden ihracı istenen Belediye Meclis Üyesi Sedat Karakaşlar, “Çoğunluk sağlanamadığı iddia edilen Ekim dönemi meclis toplantısında doğru bildiğimi yaptım. Önce doğruyum, sonra Doğru Yol’cuyum” dedi.Ekim dönemi meclis toplantısına tek DP’li meclis üyesi olarak katılmakla eleştirilen Sedat Karakaşlar, toplantıya katılmaya engel olacak bir parti grup kararından haberi olmadığını söyledi. Parti çıkarlarına zarar verecek hiçbir davranışta bulunmadığının altını çizen Karakaşlar, Belediye Meclisi’nde sürekli Belediye Başkanı Ergün Koç’un yanında yer alarak, Karacabey ve DP adına en doğru hareketleri yaptığını ileri sürdü.
Karakaşlar, “Belediye Başkanı Ergün Koç’un ilk yıl faaliyet raporunun kabulü sırasında bazı DP’li üyeler çekimser kalırken, ben evet oyu verdim. Her zaman iddia ediyorum, mevcut imkanlara göre Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanı DP’li Ergün Koç’tur. Onunla Karacabey ilerliyor, Karacabey halkı başkan farkını görüyor. Gelin, şu hata yaptı, bu hata yaptı demekten vazgeçelim. Ben mensup olduğu partiye zarar verecek adam değilim. Daha iyi işler nasıl yapılır, partiye nasıl daha fazla puan kazandırılır, bunun gayreti içerisindeyim. Karacabeyli olmanın onuruyla particilik yaparım. DP bayrağını ilçede yine zirveye taşıyan Sayın Koç’un etrafında kenetlenelim. Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi misyonundan hiçbir zaman ayrılmayan bir ailenin evladıyım. Ergün Koç’un yeni yaratacağı 10 bin YTL’lik parasal kaynaklar ile Karacabey’de yine güzel ve iddialı projeler gerçekleştirelim. Siyasetten hiçbir beklentim yok. Başkanlığı döneminde hiçbir menfaat gözetmeyen Ergün Koç yönetiminde şu anda Atatürk Parkı’nda Fuar, Kongre Merkezi ve Düğün Salonu inşaatı devam ediyor. Aynı yerde yakın zamanda olimpik yüzme havuzu yapılacak. Esentepe’de gençlere yönelik 2 bin kişilik bir anfi tiyatro projesi hazırlanıyor. Bunların en kısa sürede ihaleleri yapılarak, temelleri atılacak. İşte bunları görüşüp, tartışalım. Encümen üyeliğini değil. Meclis’teki komisyon seçimlerine gelince, geçen yıl komisyonların çoğunu AKP’li üyeler aldı. Önceki akşam bu tablo değişti ve 3 komisyonu AKP, 3 komisyonu da DP aldı. Bu gelişmeler partiye zarar vermek olarak değerlendirilebilir mi?” dedi.
AKP ile işbirliği yaptığı yolundaki eleştirileri de haksız, asılsız ve iftira olarak niteleyen Sedat Karakaşlar, “Partime hiçbir şart altında ihanet etmedim. Çok defalar şahsıma ve Belediye Başkanımız Ergün Koç’a teklifler geldi. Biz DP çatısı altından ayrılmayı asla düşünmedik. Düşünmüyoruz da. Parti yönetiminin kızgınlıkla aldığı bir karara da küsmeyiz. Karacabey’in gücüne güç katan, DP bayrağını onuruyla çevrede dalgalandıran Koç’un yanında yer almaya devam edeceğim. Çünkü, Karacabey gelişiyor, Karacabey kazanıyor ve DP kazanıyor” diye konuştu.
Belediye Encümeni seçiminde yaşananlara da açıklık getiren Karakaşlar, Belediye ile iş yapan insanların Encümen’de ve Belediye Meclisi’nde bulunmalarının doğru olmadığını söyledi. Karacabey’de bu durumda olanların, aynı işi yapan meslektaşları tarafından haksız rekabet yaratmakla suçlandığını iddia eden Karakaşlar, geçmiş yıllarda bunun çeşitli örneklerinin yaşandığına dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.