Pavyonlar tek bölgede toplanıyor

*Karacabey kent merkezinde dağınık durumda bulunan ve vatandaşların talepleri, esnafın da olumlu yaklaşımı doğrultusunda harekete geçerek, pavyon ve benzeri işletmelerin, merkez dışında tek bir bölgede toplanması için çalışma başlatan Karacabey Belediyesi’nin, işletme sahipleri ile gerçekleştirdiği toplantıdan olumlu karar çıktı.
*Karacabey Belediye Meclisi toplantısı salonunda, Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen işletme sahipleri, şehre bitişik bir konumda kendilerine tahsis edilmesi planlanan ve tamamen eğlence alanı olarak belirlenen alana taşınma konusuna, sıcak baktıklarını açıkladı.

Son dönemde kent yönetiminde sosyal belediyecilik adına hayata geçirdiği projeler ile ilçe halkının haklı takdirini almayı sürdürdüklerini belirten Karacabey Belediyesi, yeni bir atılımın da pavyon ve benzeri tarzdaki işletmelerin, tek bir bölgede toplanması konusunda geldiğini müjdeledi.
Karacabey Belediyesi’nin daveti ile meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen işletme sahipleri, şehre bitişik bir konumda kendilerine özel bir alan tahsis edilmesi konusuna sıcak baktıklarını ifade etti.
Vatandaşlardan gelen talep, esnafın olumlu yaklaşımı ve belediyenin de yönlendirmesiyle, tamamen eğlence alanı olarak belirlenen bölgede gerçekleştirilecek söz konusu inşaat kapsamında, her bir işletmeye 250 m2 büyüklüğünde, içinde park alanları da bulunan işyerlerinin tahsis edileceği açıklandı.
Toplumun tüm katmanlarının mutluluğunu hedefliyoruz
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen toplantı sonrası konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’in sosyal, ekonomik, kültürel ve nüfus yönleri bakımından, özellikleri eşdeğer tüm ilçelerden farklı olarak, bu tarz eğlenceye dönük faaliyet gösteren işyerlerini, şehir içinde bulundurduğunu anımsattı.
Başkan Özkan, vatandaşlardan gelen talep ve esnafın da olumlu yaklaşımı sayesinde böyle bir adım attıklarını belirterek, toplumun tüm katmanlarının mutluluğunu ve huzurunu önemsediklerini kaydetti.
İşletme sahipleri mağduriyet yaşamayacak
Bu konuda işletme sahiplerinin de mağdur olmaması açısından, ortak akıl çerçevesinde buluşarak ilçe yararına olumlu bir adım attıklarını ifade eden Başkan Ali Özkan, “Vatandaş ne isterse biz de onu ister ve yerine getiririz. Halka rağmen, halk istemedikçe icraatlar anlam taşımaz” diyerek, ilçenin tüm açılardan gelişip kalkınması adına tüm paydaşlar nezdinde projeleri yürürlüğe koymayı ilke edindiklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.