AK Kadınlar ‘Evet’ için gece, gündüz çalışıyor

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak referandumu için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yoğun bir tempo içine giren Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti Kadın Kolları yönetimi; mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı gezerek, seçmene referandumun önemini ve ‘Evet’ oyu kullanmaları halinde Türkiye’nin kazanımlarını anlatıyor.
Karacabey’de tüm seçimlerde AK Parti’nin oyunun artmasında en büyük payı olduğu herkes tarafından bilinen AK Kadınlar, referandum çalışmalarında da gaza bastı. AK Kadınlar, her kesime ulaşarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, referandumdan güçlü bir ‘EVET’ çıkarabilmek için var güçleriyle gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Bütün seçimlerde olduğu gibi bu referandumda da canı gönülden yönetimimle bir bütün halinde kenetlenerek, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Karacabey ve kırsal mahallelerimizde ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı, hal – hatır sorulmadık vatandaş bırakmıyoruz. Mahallelerimizde kapı kapı dolaşıyor, iş yerlerini de ziyaret ederek, niçin ‘Evet’ denilmesi gerektiğini anlatıyoruz. Bilgilendirme broşürlerimizi ve ‘Evet’ gazetelerimizi dağıtarak destek istiyoruz. Referandumda halkın bilinçli bir şekilde ‘Evet’ oyu vermesi için evlerde bilgilendirme toplantıları yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önemine dikkat çekiyoruz. Kadınlarımızın merak ettiği tüm sorulara da yanıt veriyoruz. Ev toplantılarımızda Karacabeyli bayanlarımızın güçlü Türkiye’de öncü olacağını gördükçe umudumuz artıyor. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda büyük teveccüh gördük.
Ev ziyaretlerimizde, bilgilendirme toplantılarımızda ve vatandaşlarla irtibatlarımız sonucunda gördük ki, ilçe halkımızın kararı ‘Evet’. Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılanmak ve ilgi görmek bizi çok memnun ediyor. Referanduma az bir süre kaldığı için çalışmalarımıza hız verdik. Ülkemizin daha demokratik bir şekilde yönetilmesi, geçmişte çift başlılıktan dolayı yaşanan kaos ortamlarının tekrar yaşanmaması, halk iradesinin Mecliste daha etkin temsili için Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemi’ne ‘Evet’ diyoruz. Karacabey’den ‘Evet’ çıkacağına inancımız tamdır. Ama güçlü bir ‘Evet’ çıkması adına dağ tepe demeden, yorulmadan, yılmadan, usanmadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz büyük, yolumuz uzun, kararımız ‘Evet’tir.” ifadelerini kullandı.
Gündüz ilçede, gece kırsalda
AK Partili kadınlar çalışmalarına gündüzleri ilçe merkezi, geceleri de kırsal mahallelerde devam ediyor. Murat Erol başkanlığındaki AK Parti ilçe yönetimi ve Gençlik Kolları ile birlikte tüm kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak, ev ve kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Kadınlar, bilgilendirme toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Köylerde kadınların sorunlarını da dinlediklerini belirten AK Kadınlar çözüm yolunda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
Hasta, taziye, doğum ziyaretlerine ve yardıma muhtaç kimselerin yanında olmaya da her zaman olduğu gibi yine devam ettiklerini vurgulayan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özenli, “Ortak hedefimiz el birliğiyle topluma hizmet etmektir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın en mutlu ve en acılı günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Yaşlılar Haftası’nı unutmadılar
Referandum çalışmalarının yanı sıra, etkinliklerle birlikte hiçbir anlamlı günü de atlamayan AK Partili kadınların performansı ilçe halkı tarafından takdir topluyor. AK Kadınlar, Yaşlılar Haftası’nda da ilçe genelindeki birçok yaşlıyı ziyaret etti. Konuyla ilgili konuşan Başkan Özenli, “Bizler yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubu olmanın gururunu yaşıyoruz. Güler yüzünüz, şefkatiniz ve dualarınız bizlere güç veriyor. Sizler bizim için değerlisiniz, tecrübeleriniz ile gençlerimize ışık tutanlarımızsınız. Geçmişte yaşadığınız zorlukları her birimiz biliyoruz ve bu yüzden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni getirdik. Siz değerli büyüklerimizin darbe ve koalisyon hükümetlerinden dolayı yaşadığı acılar ve zorlukları, gelecek nesillerin yaşamaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni getirmekle daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.16 Nisan akşamı sandıktan çıkacak ‘Evet’ler ülkemiz için inşallah güzellikler getirecek.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.