Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır!

Söz konusu mitingle milleti uyarmak ve ülke üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmek istediklerine vurgu yapan Yıldız, şu açıklamayı yaptı; “Hepinizin bildiği gibi Saadet Partimiz tarafından, Türkiye'ye yerleştirilmek istenen patriot füzelerine karşı Türkiye genelinde milli bir yürüyüş başlattık. 20 Ocak 2013 Pazar günü, patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanında büyük bir miting düzenlenme kararı alınmıştı.
“Patriotlar Gelmesin-Biz geliyoruz” başlıklı mitingimizin amacı, milletimizi uyarmak ve ülkemiz üzerinde oynanan sinsi ve tehlikeli bir oyuna karşı tepkimizi ortaya koymaktı. Ne var ki; iktidar, 20 Ocak 2013-Pazar günü İskenderun'da düzenleyeceğimiz bu tarihi mitingi tuhaf ve bir o kadar anlamsız bir gerekçeyle iptal etmiş ve yasaklamıştır.
İktidar yasak gerekçesi olarak; Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu'nun 17'inci maddesini göstermiştir. Söz konusu madde de; “Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla belirli bir toplantıyı erteleyebilir veya suç işleneceğine dair açık ve yakın tehlike mevcut olması halinde yasaklayabilir” ifadesi yer almaktadır.
Bu gerekçeden anlaşılmaktadır ki maalesef iktidar; Milli Güvenlik açısından ülkemizi savaşın eşiğine getiren patriot füzelerini değil, aziz milletimizin tepkisini tehdit olarak görmektedir.
Kahramanmaraş'a, Adana'ya, Gaziantep'e yerleşecek, Alman, Amerikan askerlerini değil, bu vatan için canlarını vermiş bir ecdadın torunlarını tehlike olarak görmektedir. Daha dün İncirlik'te cami basan Hans'ları değil, “Ülkemizde işgal gücü istemiyoruz” diyen Hasan'ları potansiyel suçlu görmektedir.
Oysa Saadet Partisi, milletimizi yakından ilgilendiren konularda defalarca miting yapmış ve bu mitinglere yüz binlerce vatan evladı katılmıştır. Yine başta iktidar mensupları olmak üzere herkesin malumudur ki bu mitinglerde, en ufak bir olay çıkmamıştır.
Bu yüzden Patriotlara karşı gerçekleştireceğimiz mitingin iptali için gösterilen gerekçe sadece dramatik değil aynı zamanda komiktir. Millet vicdanında asla karşılık bulmayacaktır.
Bu yasak sadece ve sadece iktidarın sicilinde kara bir leke olarak yer alacaktır. Bu vesileyle bir kez daha uyarıyor ve haykırıyoruz: Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır.
Patriotlar, Türkiye'yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir. Bu aziz millet hiçbir zaman düşmanından medet ummamıştır.
Tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi gerekirse 250 bin şehit vermiş, ama asla esaret ve dayatmaya boyun eğmemiştir. Bizim Amerika'nın kalkanına da, NATO'nun patriot una da ihtiyacımız yoktur.
Bu topraklar NATO toprağı değil, İslam toprağıdır. Bu topraklarda Rasmussen'lerin değil, Seyit Çavuş'ların, Şehit Kâmil'lerin kanı vardır. Mitingleri yasaklamak, meydanları kapatmak bu gerçekleri hiçbir zaman değiştirmeyecektir.
Herkesin bilmesini istiyoruz ki, meydanları yasaklasalar da, haklı mücadelemizi engelleyemeyecekler. Saadet Partisi olarak hukuk çerçevesi içinde, milletimizi uyarmaya ve en gür sesle bu yanlışa dur demeye devam edeceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.