Parti kavgası kanlı bitti

Karacabey’de emeklilerin gittiği kahvede siyasi parti tartışmasında 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.
Karacabey Emekliler Kahvesi’nde çıkan siyasi parti tartışması kavgaya dönüşünce, 77 yaşındaki Nuri K. tartıştığı 78 yaşındaki Yakup Ö.’yü ardından da araya giren 76 yaşındaki Veysel G.’yi bıçakla yaraladı. Yakalanan Nuri K. gözaltına alınırken Veysel G. ile Yakup Ö. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
CHP’den başka yere oy vermem diyen amcayla tartıştı
Emekliler Kahvesi’ne sürekli gelen ve AK Parti taraftarı olduğu bilinen Nuri K.’nin, geçtiğimiz perşembe günü yıllardan bu yana arkadaşı olan ve CHP’den başka hiç bir partiye oy vermem diyen Yakup Ö. ile parti konusunda tartıştı.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
Akşam saatlerinde aynı kahveye gelen taraflar yine tartışmaya başlayınca sinirlenen Nuri K., yanında taşıdığı bıçakla Yakup Ö. ile araya giren Veysel G.’yi yaraladı. Nuri K., polis tarafından gözaltına alınırken Karacabey Devlet Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorlar Veysel G.’nin henüz hayati tehlikeyi atlatamadığını belirtirken Yakup Ö.’nün ise sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Mahkemeye sevk edilen Nuri K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.