Yeni eğitim-öğretim dönem toplantısı yapıldı

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dönem başı okul müdürleri toplantısını gerçekleştirdi.
Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Akbaba, Hikmet Ulga ve Gökmen Güler katılırken, 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlıklara ilişkin yapılan ve planlanan çalışmalar görüşüldü.
Toplantıda bir önceki eğitim-öğretim döneminin değerlendirmesi, yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin önemli gün ve haftaların planlanması, ilçenin öğretmen durumu gibi konular da detaylı bir şekilde değerlendirildi.
Geçen yıl Karacabey’de yapılan TEOG sınavlarında ilçe ortalamasının üzerinde yer alan Karacabey Ortaokulu, Keşlik İlk ve Ortaokulu, Bayramdere İlk ve Ortaokulu, Karakoca İlk ve Ortaokulu, Şehit Serkan Şahin Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu ve Seyran İlk ve Ortaokulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin tarafından tebrik edilerek belge ile ödüllendirildi.
Ayrıca YGS-LYS sınavları sonucunda yapılan lisans programlarına öğrenci yerleştirmelerde Bursa genelindeki Anadolu Liseleri arasında Bursa Birincisi olan Karacabey Anadolu Lisesi de yine İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin tarafından tebrik edilerek belge ile ödüllendirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.