Pankarta bile tahammül edemediler

Sivil Toplum Platformu tarafından başlatılan bilgilendirme toplantıları Marzinç karşıtlarını ürküttü
Mustafakemalpaşa girişindeki üst geçide asılan, “Tehlikeli ve Zehirli Atık İstemiyoruz”, pankartı, önceki gece kimliği belirsiz kirli eller tarafından yerinden sökülerek götürüldü.
            Olayı öğrenen Mustafakemalpaşa halkı, tepkilerini ve öfkelerini şöyle dile getirerek sitemde bulundular. “Bu pankartın buradan iplerinin kesilerek götürülüşü, Mustafakemalpaşa’yı satmak isteyen hainlerce gerçekleştirilmiş büyük bir ihanettir” dedi.
            Sivil Toplum Platformu Başkanı Seyit Ali Geçici; “Bizler Mustafakemalpaşa’nın geleceğini kurtarmak adına uğraş veriyoruz. Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Örgütleri elele vermişken, içimizdeki bazı hainler bu çalışmalarımızı baltalamaya çalışıyor. Çabalarımız kişisel değildir, tüm Mustafakemalpaşa halkı adınadır. Nitekim gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantılarıyla tüm bölgeyi etkileyecek olan tehlikeyi halkımız iyice kavramış durumdadır. Sivil Toplum Platformu tarafından başlatılan bilgilendirme çalışmaları neticesinde, “Tehlikeli Atık Projesi”ne karşı Mustafakemalpaşalılar’ın çığ gibi büyüyen tepkisini fark eden fabrika yandaşları rahatsızlanmış olacak ki, asılan pankarta bile tahammül edememişlerdir.
            Bu ve bunun gibi tesislerin Mustafakemalpaşa’ya kurulmasını halkın yüzde 99’u  istememektedir. Yalnızca kendi menfaatleri için çabalayanlar,  Mustafakemalpaşa’yı zerre kadar düşünmeyenlerdir. Yine yapacaklarını yapmışlardır. Olayın faillerinin bulunmasını istiyoruz. Mustafakemalpaşa’yı satanlara seslenmek istiyorum. Madem Mustafakemalpaşa’dan bu kadar nefret ediyorsunuz, gidin başka yerde yaşayın, başka yerde çalışın. Mustafakemalpaşa’nın sırtından rant sağlamayı bırakın” dedi.
            Geçici, halka rağmen bir şey yapamayacaklarını anlamaya başlayan “Tehlikeli Atıkçı”ların bu saldırganlıklarını normal karşıladıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.