Özlenen Karacabey’i yaratacağız!

Özlenen Karacabey’i yaratacağız!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, İlçe Başkanı Orhan Karabaş ile birlikte dün esnafı ziyaret etti.
Genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını vurgulayan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, öncelikle vatandaşın Karacabey hakkındaki görüş ve önerilerini dinlemeyi amaçladıklarını belirtti.
En büyük referansımız taksiciler olacak
Son günlerde gündemden düşmeyen sıkıntılı durumdaki taksici esnafını ziyaret eden Enver Kartal, kulübe konusuna çözüm garantisi verdi.
Soğuk kış günlerinde 24 saat hizmet veren taksicilerin haykırışlarını haklı bulduğunu belirten Kartal, “En büyük referansımız taksici esnafı olacaktır. 24 saat görev yapan taksicilerimiz, aksaklıkları en iyi gözlemleyenlerdir. Onların görüş ve önerilerine sürekli açık olacağız. Yönetim sürecinde bu arkadaşlar yönlendirici olacaklardır. Taksici esnafımızın kulübe isyanını anlıyorum ve destekliyorum. Sabah akşam, yağmur çamur, sıcak soğuk demeden günün 24 saatinde kamu hizmeti veren taksicilerimizin feryatlarını doğru buluyorum. CHP olarak, Belediye seçimlerini kazandığımız takdirde, taksicilerin görev yaptıkları yerlere modern barınma yeri yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Yeni Cumhuriyet Alanı projesi
Cumhuriyet Alanı’yla ilgili önemli projeleri olduğuna dikkat çeken Enver Kartal, “Yeni Cumhuriyet Meydanı projemiz var. Ancak bu projemiz yanlış anlaşılmasın. Bizler Alanı yeniden yıkma düşüncesi içinde değiliz. Bu proje, mevcut duruma hasar vermeden, Karacabey’in parasını savurmadan, yaya ve taşıt trafiğini rahatlatacak ve az masraf la yapacağımız projedir. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.