Özköroğlu Suriye’ye gidiyor!

Karacabey’de 3 yıldır Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Binbaşı Erdal Özköroğlu, ay sonunda operasyona destek olmak amacıyla Suriye’de görevlendirildi. Özköroğlu’nun şu an için geçici görevle Suriye’ye gideceği öğrenilirken, yerine kimin atanacağının ise netlik kazanmadığı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, “Komutanımıza hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz Cumartesi günü, uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımızı ve Türkiye’nin istikbalini, istiklalini korumak amacıyla, sınırlarımızın dışında Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize desteklerimizi iletmek amacıyla yürüyüş düzenledik. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Allah muzaffer eylesin.
81 milyon milletimizin desteği ile yürütülen bu operasyon bugün Afrin’de yarın Menbiç’te ve ilerleyen günlerde de gerek görülen yerlerde devam edecek.
Bu kapsamda komutanımızla birlikte tüm askerlerimizin inşallah ayakları taşa değmeden, tırnaklarına zarar gelmeden başarı ile ülkemize dönmelerini temenni ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.