Oyların tamamı Tayfur’a çıktı

İyi Parti Karacabey İlçe Kurucular Kurulu, 24 Ocak 2018 tarihli kararıyla, 1. Olağan Genel Kurulu’nu geçtiğimiz Salı günü parti binasında gerçekleştirdi. Buna göre, tek aday olarak seçime giren Ayhan Tayfur, İyi Parti’nin ilçe başkanı oldu.
1. Olağan Genel Kurul’a partililerin ilgisi yoğun oldu. İlçe Seçim Müdürlüğü gözetiminde gerçekleşen kongrede ilk olarak Divan Heyeti belirlendi. Bursa İl Yöneticisi Yüksel Ceylan başkanlığındaki divanda; yine İl Yöneticileri Ahmet Koç, Dolunay Kırıcı, Yılmaz Duman ve İshak Budak yer aldı.
Daha sonra İyi Parti’nin Karacabey’de kurulduğu 2 aylık süredeki faaliyet ve hesap raporları üyeler tarafından kabul edilirken, üç yıllık tahmini bütçede de oy birliği sağlandı. Bir diğer gündem maddesi olan; Yönetim Kurulu’na her platformda partiyi temsil etme, aidat ve bağış toplama, demirbaş alımı ve harcama yetkisi verilmesi konusu da oy birliğiyle kabul edildi.
Kongre sonunda seçimlere geçildi. Tek listeyle kongreye giren İyi Parti’nin Kurucu İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, 3 yıl süreyle seçimle göreve getirildi. Genel Kurul’da 158 üyeden 102’sinin oy kullandığı öğrenildi.
Kendisini destekleyen tüm üyelerine teşekkür eden İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, iktidarı hedeflediklerini söyledi. Hem Karacabey, hem de Türkiye’de yönetime talip olduklarını vurgulayan Tayfur, “O nedenle çok çalışacağız; çalmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız. Bu dava uğruna çok ayakkabı eskiteceğiz. Parti binasında oturan değil, sürekli sahada gezerek, vatandaşla bir araya geleceğiz. Karacabey ve ülkemizin İyi olması için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ‘Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’ndan üstün başarı ve eksiksiz dönmeleri temennisinde bulunan İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, “Yüce Allah’ımız askerlerimizi korusun. Şehitlerimize Rabbimden rahmet, kederli ailelerine, milletimize sabır, metanet ve baş sağlığı, yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu harekât kapsamında İyi Parti olarak aklımızla, kalbimizle ve dualarımızla devletimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.
Erken seçim ihtimaline karşı 1. Olağan Genel Kurulu’muzu bugün gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum nedeniyle kongremizi abartısız, sade bir şekilde ve sadece Yargıtay’da kayıtlı üyemizle yapıyoruz. Ayrıca durum nedeniyle davetiye bastırmadık ve misafir davet edemedik. Afrin Zeytin Dalı Harekâtı zaferle sonuçlandığında İlçe Teşkilat Bina’mızın açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştireceğiz. Kongremizin ilçemiz, Bursa’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.