Özkan, meclis üyeliği listesine dikkat çekti

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, kadın ve çiftçi adayların yer aldığı meclis üyeliği listesine dikkat çekerek, diğer partilere fark attıklarını söyledi.
Kadın meclis üyesi adaylarından Gülten Kapıcıoğlu, Hatice Kılıç ve Hamiyet Özenli ile çiftçilikle uğraşan Faruk Çakır, Ertem İşcan ve Faruk Türe ile objektiflere poz veren Ali Özkan, “Yerel ölçekte yapılacak ve halkımızı ilgilendirecek konularda vatandaşlarımız ile istişare kanalları daha da genişletilecektir. Karar alma süreçlerine halkımızın daha geniş ve etkin şekilde katılımı ve yönetişim ilkeleri daha da güçlenecektir. Özellikle tarım kesimi ve kadınlara yönelik projelerimizde bu arkadaşlarımızın temsil gücü bize büyük katkı verecektir.
Kalkınma ajansıyla ortak çalışarak sosyal girişimcilik projeleri geliştireceğiz. Kent yoksulluğunun önüne geçilecek. Ev kadınları düzenlediğimiz kurslara katılarak, geleneksel-yöresel ürün üretimiyle üretime katılacaklar. Turizm kazanacak, ticaret kazanacak, insanımız kazanacak, şehirlerimiz kazanacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.