MHP’nin “Kadınlar matine”sine tam not

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları’nın düzenlediği “Kadınlar matinesi” yoğun ilgi gördü.
Burak Gold Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte salonu dolduran MHP’li bayanlar, doyasıya eğlendi. MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Bursa Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Adak ve il, ilçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu etkinlikte, bayanlara eşarp ve fular gibi çeşitli hediyeler de dağıtıldı.
Bayanları günlük dertlerinden ve yorgunluklarından uzaklaştırmak için düzenlenen matinede, katılımcılar 4 saat boyunca müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Etkinlik, bayanlardan tam not alırken, yeni dostlukların da başlamasına neden oldu.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Şuan kendimi zafer konuşmasını yapıyor gibi hissediyorum. Tüm kadınlarımızın elinden gelenin fazlasını yapacağından zerre kadar şüphem yok” dedi.
Bayanlara yönelik projelerinden bahseden Tayfur, detayların sık sık kamuoyuna duyurulacağını kaydederek, kadın haklarına sahip çıkma sözü verdi.
Kadın Kolları Başkanı Emine Adak, “Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. Geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için Ayhan Tayfur’un etrafında toplanmalıyız. İlçemizi refaha kavuşturmak boynumuzun borcudur. Burada toplanan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.