ÇİFTÇİ VE EROL’A MAKAM ELEŞTİRİSİ

DP Parti İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, CHP eski İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi ile MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Ergün Koç’la birlikte çalışma kararı aldı. DP yöneticileri, Ergün Koç’un başkan seçilmesi halinde, Ayfer Çiftçi ile Hüseyin Erol’un başkan yardımcısı yapılacağını duyurdu.
DP yöneticileri, Çiftçi ile Erol’a, Ergün Koç’a destek verdikleri için çok teşekkür ettiklerini söyledi. DP yöneticilerinin medyaya gönderdikleri açıklama aynen şöyle: “Sayın Çiftçi ve Sayın Erol, son hafta yapacağımız seçim çalışmalarında yanımızda yer alacaklardır. Güçlü başkan, güçlü kadro ile yola çıktık. Ergün bey seçimi kazandığı takdirde, Sayın Çiftçi ve Sayın Erol belediye başkan yardımcısı olacaklar. Partiniz ne olursa olsun, Başkanınız Ergün Koç olsun.”
SEÇMENDEN YOĞUN TEPKİ
CHP eski İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi İle MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Erol’u makam sevdalısı olmakla suçlayan çok sayıda seçmen, “Koç’a destek vermek, yolsuzluğa göz yummaktır. Bu adamın yolsuzlukları mahkeme kararlarıyla tescillenmedi mi? Karacabey Mahkemeleri Ergün Koç’la ilgili Belediyedeki yolsuzlukları nedeniyle 15 yıla yakın hapis cezası vermedi mi? Bu cezaların yarısı Yargıtay’da beklemektedir. Geldiği gün ceza evine girmesi beklenen birine omuz vermek çok düşündürücüdür. Belediye’nin 8. katını “Özelev”e çevirenlerle birlikte olmak isteyenler, tarihe Karacabey’in yüz karası olarak geçeceklerdir. Bu ayıpla yaşamak isteyenlere güle güle” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.