Özel Nisanur Minik Kalpler’de pinyata ile doğum günü

Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun ilk doğum günü partisi pinyata sürpriziyle gerçekleşti.
Okul öğrencilerinden Nisanur Tellier, doğum gününü arkadaşlarıyla birlikte sevinçli bir şekilde kutladı. Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu sürpriz olarak hazırladığı pinyata ile kutlamaya renk kattı.
Etrafı rengârenk krapon kâğıtları ile süslenerek, içi şeker, çikolata ve oyuncaklarla doldurulan pinyata ile öğrenciler çok eğlendiler. Anaokulu öğrencileri, uzanabilecekleri bir yere asılan ve ellerinde çok sert olmayan bir sopayla sırayla pinyataya vurmaya çalıştılar. Pinyata patlayıp içindekiler etrafa saçılınca çocuklar yerdekileri kapışmaya başlayarak zevkli dakikalar yaşadı.
Sürprizi çok beğendiklerini belirten minik öğrenciler, arkadaşları Nisanur Tellier’in doğum gününü kutlayarak, eğlenceli ve keyifli bir gün geçirerek kendilerini mutlu hissettiler.
Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu kurucusu Hatice Çor, “Her gün okulumuzda minik kalplere ayrı bir heyecan, ayrı bir keyif ve mutluluk yaşatıyoruz. Aile ortamı sıcaklığını ve güvenliğini öğrencilerimize sonuna kadar hissettirdiğimize inanıyoruz. Minik kalplerimiz ile birlikte onların gelişim ve büyümesine katkı sağlayan sosyal ve eğitici etkinliklerimiz devam edecektir. Öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu, olumlu tutum, beceri ve davranışlara sahip eğitimli, özgüvenli, iyi bir karakter sahibi bireyler olarak yetiştirilmesini sağlıyoruz. Geleceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımızın ilk adımlarında yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.