Zabıta Müdürleri Karacabey’de buluştu

Bursa’nın 17 ilçesinde görev yapan zabıta müdür ve amirleri, Karacabey Belediyesi’nin organize ettiği aylık koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı nezaretinde her ay ilçelerde yapılan değerlendirme ve koordinasyon toplantısına bu ay Karacabey Belediyesi ev sahipliği yaptı.
Türkiye’nin Lezzet Durağı Tavacı Refik’in sponsorluğunda gerçekleştirilen toplantıya; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcıları Osman Çatak, İsmail Yozgat, Mehmet Vural, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mahmut Tuna, İdari Şube Müdürü Kadem Kesimoğlu, Denetim Şube Müdürü Mustafa Mutlu, Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Genç ve 17 ilçe zabıta Müdür ve amirleri ile zabıta memurları iştirak etti.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; konuklarına Karacabey’de görmekten büyük mutluluk duyduğunun altını çizerek görevlerinde başarı dilekleri ile birlikte sponsor firma olan Tavacı Refik’e de teşekkürlerini sunarken: “Zabıta, trafik düzeninin korunmasından, gıda denetimine, halkın şikâyetlerinin yerinde incelenmesinden, toplumun huzurunun korunması adına birçok görevi öz verili çalışmalarla yerine getirmektedir. Büyükşehir Yasası’nın devreye girmesiyle birlikte sorunların çözümünde güçlü bir iş birliğinin de önü açıldı. Belediyelerin vatandaşa en yakın birimi olan zabıta teşkilatının hizmet kalitesi daha da artacaktır” dedi.
İlçelerdeki sorunların masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısında; kaldırım işgalleri, toplu taşıma, pazaryerleri, seyyar satıcılar ve dilenciler gibi konuların çözümü için görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, Belediye Daire birimleri gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Atatürk Kültür parkı ziyareti ile ilçemizin muhtelif yörelerine kültürel geziler gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.