Zafer Ömer Matlı İlkokulu’nun

Altı ay önce yitirdiğimiz Karacabey Anadolu Lisesi yabancı dil eğitimcisi Kamil Girgin anısına düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası” önceki gece nefesleri kesen bir final karşılaşmasından sonra Cumhuriyet İlkokulu’nu 3-1 yenmeyi başaran Ömer Matlı İlkokulu’nun zaferiyle sona erdi.
Karacabey Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda şampiyonluk kupası için kapışan Cumhuriyet İlkokulu ile Ömer Matlı kıyasıya bir mücadele sergiledi. Cumhuriyet İlkokulu ilk seti almasına karşın, direncini sürdüremedi. 2., 3. ve 4. setlerde yorgunluk belirtileri gösteren Cumhuriyet turnuva boyunca başarılı bir performans sergileyen Matlı’ya 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Matlı İlkokulu, yenilgisiz şampiyon olurken, Cumhuriyet İlkokulu 2. oldu. 3.’lüğü ise Dayı Karacabey Anadolu Lisesi aldı. Şampiyonluk karşılaşmasından sonra takım ruhunu sahaya yansıttıklarını dile getiren Okul Müdürü Mükerrem Yılmaz, ‘Centilmence mücadele eden tüm arkadaşlarıma ve bizleri yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.
Matlı ile Cumhuriyet İlkokulu arasındaki final karşılaşmasını izleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, öğretmenler arasından her yıl yapılan bu tür sportif etkinliklerin sürdürülmesini istedi. Dingin, voleybol turnuvasına katılan tüm öğretmenlere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.