Ova Köyleri Sulama Birliği’nden CHP’ye ziyaret

Karacabey Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen ile yönetimi, Murat Tanrıverdi başkanlığında yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, ziyaretlerinden dolayı Başkan Sami Özseçen ve yönetimine teşekkür etti. Samimi ortamda geçen ziyaret de çiftçinin sorunları masaya yatırıldı. Tanrıverdi, “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi olarak Karacabey’in bütün sorunlarına en başta da tarımda yaşanan sıkıntıların çözümü adına gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Yeni ilçe yönetimine başarılar dileyen Başkan Özseçen, CHP’nin ülke adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Karacabey Ova Köyleri Sulama Birliği çalışmaları hakkında da bilgi veren Özseçen, “2015 yılı itibari ile çiftçilerimizin tarımsal üretiminin 117.376’lık kısmı tesislerimizden sulama yapmıştır. Sulama bedeli olarak 117.376’lık araziye 4.879 987.77 TL 1061 müstahsile tahakkuk ettirilmiştir. 2015 yılı sulama döneminde pompaj tesislerimizden 77,94 Hm³ su şebekeye alınmış ve şebekeye su alımı sırasında 2.035.384 KW enerji pompaj tesislerimizde tüketilmiştir. 2016 yılında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2015 yılı çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünlerinin fiyatları beklentilerinden uzak kaldı. 2016 yılında Ocak ayının ilk günlerinden itibaren yağmur ve kar şeklinde gerçekleşen yağışlar, kış kuraklığını ortadan kaldırdı. Üreticimiz sevindi. Umuyoruz ki, tarımın her alanında çiftçimizin sorunları ortadan kalkar ve üreticiler mutlu olur. Tüm çiftçilerimizin ürünü bol, kazancı bol, bereketi bol bir yıl geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.