Oruç Ailesi’nden görkemli sünnet

Karacabey’in tanınmış ailelerinden Güzel-İş Gıda İşletmesi Sahibi Mustafa&Serpil Oruç çiftinin oğulları Osman Ege ve Kutay Oruç erkekliğe ilk adımlarını attı.
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı çok sayıda davetlinin katıldığı Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli sünnet töreni unutulmaz anlara şahitlik etti. Okunan Mevlid-i Şerif ardından verilen yemek ziyafetiyle devam eden cemiyette alkışlar arasında davetlilerin arasına gelen Osman Ege ve Kutay kardeşler, kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
Osman Ege ve Kutay, delikanlılığa ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşarken, gecenin açılış dansını yapan Serpil ve Mustafa Oruç çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.
Törende koyu Beşiktaş taraftarı olan aile bireyleri tarafından kesilen Şampiyon Beşiktaş pastası ise davetlileri büyüledi.
Bu anlamlı günlerini onurlandıran konuklarla tek tek ilgilenen genç anne ve baba, duygulu anlar yaşarken eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Davetliler gecenin sonuna kadar keyifli anlara tanık olurken, Oruç ailesinin göstermiş olduğu mükemmel ev sahipliği ise takdirle karşılandı.
MELTEM Gazetesi olarak Serpil ve Mustafa Oruç çiftini kutluyor, oğulları Osman Ege ve Kutay’ın diğer mürüvvetlerini de görmelerini temenni ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.