Burcu ile Furkan ömür boyu mutluluğa adım attı

Karacabey’in saygın ailelerinden Sanayici Merhum Saim&Nesra Güleç’in biricik kızları Burcu ile Çiftçi İlhan&Sema Yolyapan’ın oğulları ilçenin tanınmış esnaflarından Yolyapan İletişim ve Yolyapan Yapı Müteahhit İşletme sahibi Furkan evlilik yolunda ilk adımlarını attı.
Ömür boyu mutluluğa söz verdikleri bu değerli günde genç çifti, akraba ve sevenleri yalnız bırakmadı. Göz kamaştıran söz kesme merasiminde mutlulukları gözlerinden okunan Burcu ve Furkan çiftinin evliliğe ilk adım sembolü olan yüzüklerini Rıdvan Yolyapan taktı.
Uzun süren birliktelikten sonra aşkları görkemli söz töreniyle taçlanan Burcu ve Furkan çiftinin heyecanları ise görülmeye değerdi. Beraberliklerini sürekli kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa taşımak için sözlenen genç çift törene katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Böylesine özel ve anlamlı günlerinde gönüllerince eğlenen Burcu ve Furkan çifti, yaşam boyu sürmesini dileyerek, geleceğe doğru attıkları bu ilk adımın gecesinde unutulmaz anlar yaşadı.
Meltem Gazetesi olarak biz de, yakın zamanda nişanlanacak olan genç çifti kutlar, ömür boyu mutlu olmalarını temenni ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.