Orhan Güzel’in yanıtı gecikmedi

Yalan haberciler yanıltmıyor!
Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Orhan Güzel, dün ve önceki gün yerel bir gazetede kendisine yönelik kasıtlı haberler yapılarak gündemin değiştirilmek istendiğini ileri sürdü.
            Güzel, “Dürüstlük bunun neresinde” başlığı atılarak verilen haberin çok komik olduğunu ve doğru dürüst anlaşılmadığını söyledi.
            Kendisinin basın aracılığı ile Belediye Başkanı’na birkaç soru yönelttiğini, ayrıca, özel yazıhanelerde hazırlanan tezgâhlarla Nurgül Özatilla’nın “Rant Projesi”ne karşı durduğu için çakma AK Partililerce yıpratılmak istendiğini söylemesinden sonra Ş.Ö.’nün ortaya çıkmasını anlamsız bulduğunu dile getiren Orhan Güzel, dar alandaki kısa paslaşmaların çok belli olduğunu belirtti.
            Güzel, “Sürekli ısmarlama haber yapan Ş.Ö.’nün, Ergün Koç’un avukatlığına soyunmasına şaşırmadım. Ş.Ö. bizim partimizdeyken, Ergün Koç’la ilgili ağıza alınmayacak sözler söylüyordu. Hatta Ergün Koç’u, “Belediye’yi zarara uğratıyor” diyerek, İçişleri Bakanlığı’na şikâyet ediyordu. Anap’a geçince her nedense kuzu gibi oldu. Böylelerinin iki de bir de dürüstlükten söz etmesini komik buluyorum. Ergün Koç bizim partimizden aday olunca, Erol Onur’u destekleyen Ş.Ö. demediğini bırakmadı. Seçimlerden sonra nasıl olduysa yine sarmaş dolaş oldu. O nedenle Ş.Ö.’nün Ergün Koç’un avukatlığına soyunmuş olması sürpriz değildir.
            Ben, Ergün Koç ve partimizi kuşatmaya çalışan çakmaları dile getiriyorum, hiç ilgisi olmadığı halde karşıma Ş.Ö. çıkıyor.
            Beş yıl boyunca, Belediye Meclis Üyeliği yapan Ş.Ö.’ye soruyorum: Karacabey halkını layıkıyla temsil edebildin mi? Anap’a geçtikten sonra, Doğru Yol Belediye Başkanı Ergün Koç’la kuzu sarması olurken mi, Karacabey halkı layıkıyla temsil edilmiş oluyor?
            Aynaya bakın da biraz utanmasını öğrenin. Yalan, yanlış, kasıtlı haber yapmayla bir yere varılmaz. Şahsıma yönelik saldırılar, ipliğinizi pazara çıkarmamdan kaynaklanıyor.
            Bir bardak suda fırtına kopartmaya çalışanlar, “Sayın Güzel, sizin bu işteki rantınız ne?” diye soruyor!
            Kendileri de çok iyi biliyor ki, rant düşüncesi bizim karakterimize sokulamaz. Öyle olsa, ben de, duymam, görmem, yazmam. Üç maymunu oynar, malı götürürüm.
            AK Parti’nin kurucularındanım. On yıldır onurluca mücadele ettiğimi düşünüyorum. Partime kir bulaştırılmaması için doğru bildiklerimi her ortamda konuşuyorum. Partimi kullanarak çıkar sağlamaya çalışanlarla bundan sonra da mücadele edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Ismarlama haberler “Rant Projeleri”ne karşı durmamızdan kaynaklanıyor.
            Koç’un avukatlığına soyunanlar, öncelikle soruma cevap versinler de ondan sonra dürüstlükten bahsetsinler” dedi.
Ticaret bölgesi bahane
            Orhan Güzel, ticaret bölgesiyle ilgili görüşlerini açıklarken, “Gelelim çakı bulmuş çocuk gibi sevinenlerin Karacaahmet Mahallesi’ndeki “Ticaret Bölgesi” olmasını istediğim meseleye.
            Söz konusu parseldeki adanın üst ve alt sokağı bizden önce ticaret bölgesi yapılmış. 68 Sokaktaki sakinler, muhtarlığın önderliğinde talepte bulundular. Benim isteğim kimse mağdur olmasın. Adalet herkese eşit dağıtılsın. Bu talebimin arkasındayım. Kaldı ki, demokratik bir seçim yapıldı ve benim talebim reddedildi. Gerçekleşmemiş bir talepten rant sağladığım ima ediliyor. Rant sağlayan şerefsizdir. Rant sağladığımı düşünen varsa ve ispat edemezse onlar da şerefsizdir.
            AK Parti’nin ak kadrolarla daha temiz ve daha güzel hizmetler getireceğine inanıyorum. Hak için halka hizmet etmeye devam edeceğim. “Mimarlar, mühendisler parmaklarını ısırmış. Seçmen sorguluyormuş” palavraları, yüzsüzlerin kendi içlerindeki kusmuklarıdır.
Sözlerimi noktalarken küçük bir hatırlatma yapayım: Ş.Ö., öncelikle kendi gerçek mesleğini açıklasın da ondan sonra benim mesleğimi sorsun. Kimin ne mal olduğunu Karacabey çok iyi öğrendi!” şeklinde konuştu.
           

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.