CHP’nin mutlu günü

Elif Yavuzay ile Şerif Elveren yaşamlarını birleştirdi:
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcısı Şerif Elveren ile CHP Gençlik Kolları Sekreteri Elif Yavuzay yaşamlarını birleştirdi.
            Taha Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli düğüne CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Bursa Milletvekili adayı Salih Top ve İlçe Başkanı Mümin Erselli’nin yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri, genç çiftin yakınları ve sevdikleri katıldı.
            Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 01 Ekim 2011 tarihinde açılması nedeniyle düğüne katılamayan milletvekilleri, yayımladıkları mesajlarla Yavuzay ve Elveren Ailesinin mutluluklarına ortak oldu.
Belediye Muhasebe Müdürü Raziye Düzgören’in kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini ise CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ile eski Milletvekili Adayı Salih Top yaptı.
            Rahime (Merhum) ve İsmail Yavuzay’ın biricik kızları Elif Yavuzay ile Ülkiye ve Emin Elveren çiftinin oğulları Şerif Elveren, bu mutlu günlerini sevdikleriyle paylaşmanın coşkusunu yaşadı.
Birbirlerine yaşam boyu beraberlik sözü veren genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi. Geç saatlere kadar süren törende gönüllerince eğlenen Elif ve Şerif çiftinin sevinçleri görülmeye değerdi.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Elif ve Şerif çiftini MELTEM ailesi olarak kutlar, bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.