ONKODAY konseri ile hem destek, hem moral…

Gerçekten farkında mısınız?

ONKODAY, tüm Bursalılar’ın dikkatini kansere çekmek için 26 Temmuz akşamı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser düzenledi.

Nilüfer Belediyesi, Bursa Vali Muavini Mehmet Özcan ve eşi Nükhet Özcan ve sponsorların destekleriyle gerçekleşen konserde Bursalılar keyifli bir gece geçirdi.

Altınşehir’de yapılan hasta konuk evi ve rehabilitasyon merkezine destek verme amacını güden “Gerçekten Farkında mısınız?” konserinin sunuculuğunu Atilla Saral ve Yeşim Salkım üstlendi. Gecede ilk olarak sahne alan Grup Gündoğarken şarkılarını Doğa Koleji çocukları ile birlikte seslendirdi.
Kanserle bir geçmişi olan Seher Çarkın’ın okuduğu şiirin ardından, Anadolu Ateşi’nin ateşli danslarıyla devam eden gece, Onur Akın’ın sahneye çıkarak Yonca Lodi, ve Öykü Gürman ile yaptığı düetler ve solo söylediği şarkılar ile izleyiciyi mest etti.

Anadolu Ateşi Roman Dansı’nı izlemek için tıklayın

Aynı zamanda bir keman sanatçısı olan Nükhet Özcan’ın şiir ile eşlik ettiği Bekle Bizi İstanbul şarkısının ardından izleyicinin sabırsızlıkla beklediği, klasikler arasında yerini alan Seviyorum Seni şarkısı hep bir ağızdan söylendi.

Geceye katılan sanatçılara birer hatıra plaketi takdim edildi.

Gecenin sonunda bir konuşma yapan ONKODAY Başkanı Füsun Önen, başta Çelikpalas olmak üzere kendilerine destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Yeşim Salkım ve Nükhet Özcan tarafından sigaranın kanserle olan ilişkisine dikkat çekilerek sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama konusunda kısa bilgiler verildi.

Proje koordinatörü ve kanser hastası Nükhet Özcan, proje kapsamında 9 ilde daha konser düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Sahne alan diğer sanatçılar gibi Onur Akın da sevginin gücünün önemine değindi ve izleyenlere aşk dolu şarkılar söyledi.

cananekncylmz@gmail.com'

Canan Ekinci Yılmaz

1 Nisan 1963 Karacabey doğumlu. Karacabey Lisesi mezunu. 5 Ekim 2010 itibariyle yazar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.