ÖMER MATLI’YA YAN BAKILMIYOR!

Karacabey İlkokulları 4. sınıflar arası futbol turnuvasında, Ömer Matlı İlkokulu beşte beş yaparak yenilgi almadan şampiyon oldu.
İki ay önce başlayan minikler arasındaki futbol mücadelesinde öncelikle kendi okulunda birinci olan Matlı’nın başarılı Teknik Direktörü, Ferhat Işık, çok çalışmanın karşılığını aldıklarını söyledi.
Gruplarında, Uluabatlı Hasan’ı 2-1, Atatürk İlkokulu’nu 1-0, Cumhuriyet İlkokulu’nu 3-1’le devirerek topladığı 9 puanla yarı finale yükselen Matlı oynadığı güzel futbolla dikkatleri üzerine çekti.
Matlı, yarı finalde, Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu’nu normal süresi 2-2 biten karşılaşmada penaltı atışları sonunda 5-4 yenerek finale yükseldi.
Finale kadar yükselirken sergilediği göze hoş futboluyla eleştirmenlerden tam not alan Ömer Matlı, şampiyonluk maçında, karşısında guruplarda yendiği Cumhuriyet’i buldu.
Hasan Fehmi Gerçeker Stadı’nın yanındaki sahada oynanan karşılaşmada, Cumhuriyet ile Matlı’nın kupa mücadelesi nefesleri kesti. Karşılıklı çekişme içinde geçen maçta iki takım da şampiyonluğa yakışan futbol sergiledi. 0-0 biten karşılaşma sonunda ise şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltılarda üstünlük sağlayan Matlı kupanın sahibi oldu.
Haklı bir sevinç içinde kutlamaları kabul eden şampiyon takımın başarılı Teknik Direktörü Ferhat Işık gazetecilerin sorularını yanıtlarken,”Çocuklarıma hep güvendim. Güvenimi hiç bir zaman boşa çıkarmadılar. Çok çalıştık ve meyvelerini aldık. Okulumuzu gerektiği gibi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bizlere desteğini esirgemeyen idarecilerimize ve başarının gerçek sahibi olan öğrencilerimize çok teşekkür ederim” dedi.
OKUL YÖNETİCİLERİ ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Ömer Matlı İlkokulu yöneticileri, Karacabey’deki ilkokul 4. sınıflar arası futbol turnuvası şampiyonu olan minik sporcuları tek tek kutladı.
Okul bahçesinde düzenlenen törende alkış yağmuruna tutulan minik sporcuları ödüllendiren Müdür Hikmet Ulga, “Başarıda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Onur duyduk. Bursa’daki yarışmalarda da ilçemizi layıkıyla temsil edeceklerinden hiç kuşkumuz yoktur” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.