Ömer Kazangil, ‘Yılın işadamı’ seçildi

NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) tarafından ‘Yılın işadamı’ seçildi.
Bursa iş dünyasının parlayan yıldızı BUGİAD, 2013 yılında kendi alanlarında zirveye yürüyen ve başarılı olan kişi kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. 5 kıtada 100 ülkeye ihracat yapan ve ROTA markasını dünyanın her bir köşesine taşıyan NSK Group’un adına İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, bu yıl ‘Yılın İşadamı’ kategorisinde ödüle layık görüldü.
Ödül töreninde konuşan Ömer Kazangil, 64 yıldan beri Türkiye sanayisine hizmet veren ve 3 nesildir bir arada bulunan bir ailenin 2. neslini temsilen burada bulunduğunu belirtti. Ona ve ailesine bu ödülü layık gördükleri için bütün değerlendirme kuruluna sonuz teşekkürlerini sunan Kazangil, “Bugün ben burada bulunuyorsam bu başarının temelinde ailem ve benden desteklerini esirgemeyen ekibim vardır. Dünyanın dört bir yanında Türk malını satmanın gururunu yaşatan ekibim ve ailem adına bu ödülü alıyor ve hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen organizasyona Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay, Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.