“Eğitime katkı, geleceğe katkıdır”

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, eşi Behiye Koç ile birlikte Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu’nda devam eden ek bina inşaatı ve bahçe düzenlemesini inceledi. Ziyarette Okul Müdürü Mesut Şinasi Eren, okulun genişletilmesi için ihtiyaç duyulan arsalardan birini hibe ettiği için Behiye Koç’a okul yönetimi ve veliler adına teşekkür etti.
Mevcut alanı 2 bin 230 metrekare olan ve yıllarca kısıtlı alanı yüzünden eğitimin güçlükle yapıldığı Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu’nda genişletme ve ek bina çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Başkan Ergün Koç, eşi Behiye Koç ve Demokrat Parti yönetimi ile çalışmalarını yerinde inceledi.
2014 Eylül ayına yetiştirilmesi planlanan inşaat çalışmaları hakkında Okul Müdürü Eren’den bilgi alan Başkan Koç, “Maalesef okulun mevcut yapısı ve çevre koşulları yıllarca eğitim öğretimin kısıtlı yapılmasına neden oldu. Belediye olarak, 149 nolu parseli alarak okulun genişlemesi için hibe ettik. Ayrıca arsa ve yollarda imar değişikliği ile okulun genişlemesi için düzenleme yaptık. Okul bahçesinin asfaltlama işlemi, okul duvarlarına demir korkuluk ve camlarına koruma demirler yaptırdık. Bir hizmetli görevlendirdik. Hep söylüyoruz, eğitim denildiğinde bizim için akan sular durur. Eğitime katkı, geleceğe katkıdır” şeklinde konuştu.
Okula bağışlanan 3 ayrı parselden birini hediye eden Başkan Koç’un eşi Behiye Koç’a teşekkür eden Okul Müdürü Mesut Şinasi Eren “Hayırseverlerimiz ve Belediyemizin önemli katkılarıyla çalışmalar hızla başladı. İnşaatın yüzde 40′ bitmiş durumda. 16 derslikten oluşacak ek bina ve genişleyecek bahçemiz ile artık öğrencilerimiz daha ferah ve nezih şartlarda eğitim görebilecek. Özellikle Başkanımıza ve eşi Behiye Hanım’a çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.