Ölümden döndüler

Mustafakemalpaşa Küçük Sanayi Kavşağı’nda önceki akşam meydana gelen kazada, ölümün eşiğinden dönüldü. Kazada 1 kişi yaralanırken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
            Sanayi Kavşağı Belediye Benzinliği tarafından 3M Gross market tarafına geçmeye çalışan Halil Muğlalı yönetimindeki 16 D 6023 plakalı dolmuş ile Balıkesir istikametinden gelen Caner Özyakar idaresindeki 16 EDB 99 plakalı kestane yüklü kamyonet çarpıştı.
            Çarpışmanın etkisiyle takla atan dolmuşun altında kalan şoför Halil Muğlalı, itfaiye ve çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılırken, yapılan ilk sağlık müdahalesinde başında kanama, sol kolunda kırık olduğu tespit edildi.
            Görgü tanıklarının ifadelerine göre, dolmuş taksinin karşıya kontrolsüz ve hızlı geçtiği söylenirken, dolmuşun içinde 1 kişinin daha bulunduğu kazadan sonra içinden çıkıp gittiği ifade edildi.
            Caner Özyakar yönetimindeki kamyonetin, orta refüje çıkarak elektrik direğine çarpmaması görgü tanıklarınca büyük şans olarak değerlendirilirken, ‘Böylesine büyük bir kazada fazla bir felaket olmaması büyük bir şanstır. Daha büyük bir felaket de olabilirdi’ denildi. Kazada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, can kaybının olmaması çevredekileri sevindirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.