Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a 10 bin imza

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulması düşünülen “Tehlikeli Atık Tesisi”ne karşı kampanya başlatılan Sivil Toplum Platformu 10 bini aşkın imza topladı.
Bir ay süren kampanyada toplanan imzalar dün bakanlıklara gönderildi.
Sivil Toplum Platformu üyeleri, 10 bini aşan imzaları Mustafakemalpaşa’daki siyasi parti ilçe başkanlarına da, genel başkanlarına iletmek üzere teslim etti.
 “1.sınıf tarım arazisine sahip 104 köyün kurulu olduğu Mustafa-kemalpaşa’daki insan sağlığına, toprak, hava ve su kaynaklarına telafisi mümkün olmayacak zararlar vereceğinden bu tesise tüm Mustafakemalpaşa halkı olarak karşı olduğumuzu ve izin vermediğimizi aşağıdaki imzalarımızla dile getiriyor mani olmanız dileği ve amacı ile saygılar sunuyoruz” yazılı dilekçe ile toplanan imzalar bakanlıklara PTT aracılığıyla gönderildi.
Sivil Toplum Platformu Başkanı Seyit Ali Geçici, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Çevre ve Orman Bakanlığı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Bursa Valiliği ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’na gönderilen imzaların sonucu merakla beklemeye başladıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.