Oda ve Borsa eğitimin yanında

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası işbirliğinde kış öncesi ihtiyaçlı minik öğrenciler için 50 bin TL değerinde olan yaklaşık 2 bin 500 adet kışlık botu okullarda dağıtılmaya başlandı. KTSO ve KTB yöneticileri, botların ihtiyacı olan tüm okullara dağıtılacağını duyurdu.
    İstiklal İlköğretim Okulu'ndan başlayan bot dağıtımı sonrası KTSO ve KTB yöneticilerine duyarlılıkları için teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Şen, “Oda ve Borsamızın her yıl bizlere büyük yardımları oluyor. Geleneksel hale getirdiğiniz destekleriniz için, ben okulumuz öğrencileri ve aileleri adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
    Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Feti Toprak ise, eğitime sağladıkları katkının her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettiğini söyledi.
    Toprak, “Geçtiğimiz günlerde Bursa Valiliği ile imzalanan okul yaptırma protokolüyle birlikte gönlümüzden geçen bir proje daha hayat bulacak. Nihayetinde Odamızın adını taşıyan bir okul kazandırarak eğitime katkı sağlayacağımız için kıvanç duyuyoruz” diye konuştu.
    Oda ve Borsa yetkililerinin katıldığı ziyaret, alınan botların teslim edilmesi ile noktalandı.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.